napiliby się to inaczej może by pisaliWiS pisze: a tu w kółko "piła" i "piła"![]()

napiliby się to inaczej może by pisaliWiS pisze: a tu w kółko "piła" i "piła"![]()
A to Alan leczy żony z nałogów?WiS pisze:Jesli ktoś ma problem z tym, ze jego kobita za duzo pije, do piszcie do AAA
WiS pisze: Po raz kolejny zagladam do tego watku, widząc nowe posty - i liczac na coś optymistycznego
Nie, to akurat AA, ale za to AAA może wyciąć i przenieść te pogwarki drwali gdzie indziej - to napisałem hurtembarbie pisze: Alan leczy żony z nałogów?
esilon pisze: słucham pieknego śpiewu otwartych wydechów harleyowych
Kiedy zmiana u ciebie na coś ostrzejszegoesilon pisze: słucham pieknego śpiewu otwartych wydechów harleyowych
esilon pisze: chyba że zmiana samej puszki końcowej na rownie cichą ale z lekkim bulgotem![]()
Grzesiek_67 pisze: No to SuperSprytny
No, bądź co bądź automatGrzesiek_67 pisze: teraz to je komfurt, mięciutki dyliżans, cicho i buju-buju
WiS pisze: Następnym krokiem powinna być boazeria z plastiku
WiS
WiS pisze: plus natrysk perfum
leon pisze: Jutro do roboty trzeba.
Grzesiek_67 pisze: Carpe diem my friend, carpe diem
Dokładnie ja tez sie nie wybieramWiS pisze: A wcale że nie![]()
leon pisze: Dwa ostatnie dni robiłem karpia![]()
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:A kosiarkę też macie elektryczną?
A i owszem. Koszenie "z kablem" jest totalnie niewygodne. No chyba, że ma się do skoszenia 10m2 blisko gniazdkaЛукашэнка pisze:Konto usunięte,Konto usunięte pisze:A kosiarkę też macie elektryczną?
nie mów, że to Cię zadziwia...
![]()
Całe szczęście te samochody nie muszą być wetknięte do gniazdka w czasie jazdy jak kosiarki na prądЛукашэнка pisze: Elektyczną kosiarkę Bosch Rotak mogę z czystym sumieniem polecić, bo służy mi (z jedną tylko awarią, z winy użytkownika) od wielu już lat.
Elektyczne samochodu już tanieją:
http://www.samar.pl/__/47/i/67272/t/1/D ... cale=pl_PL
Jeszcze kilka lat, w ciągu których te technologie potanieją jeszcze bardziej i takie auta też nie będą rzadkością na naszych drogach.
Pomyśl: postawisz sobie prywatny wiatrak za domem, który będzie Ci w nocy ładował baterie w samochodzie i będziesz za darmo jeździł codziennie jakieś 100-150km.
Kuszące?
Oczywiście, że narzędzia dobrze jest dobierać do skali prac, które mają być nimi wykonywane.Konto usunięte pisze:Koszenie "z kablem" jest totalnie niewygodne. No chyba, że ma się do skoszenia 10m2 blisko gniazdka![]()
nie, żebym chciał Ci humor psuć, ale tak trochę nie za bardzo to są zamienniki... Różnica w średnicy kół to ponad 3,5cm (!) Nie pomyliłeś się w podaniu tych wymiarów??Grzesiek_67 pisze: 205/55/16 - zimówki miały 205/40/17 ..
A jak przez parę dni akurat nie będzie wiatru, to sobie popedałujesz dla zdrowia na dynamkuЛукашэнка pisze: postawisz sobie prywatny wiatrak za domem, który będzie Ci w nocy ładował baterie w samochodzie