Temat dalej aktualny, kupujący na 40 minut przed wizytą w ASO (już po oglądaniu i jazdach testowych ze swoim mechanikiem) próbował urwać jeszcze 500 PLN. Się wkurzyłem i podziękowałem. pozdr, WSoelden pisze:rezerwacja do czwartku
STurbo 2001
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: STurbo 2001
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Soelden pisze: Temat dalej aktualny, kupujący na 40 minut przed wizytą w ASO (już po oglądaniu i jazdach testowych ze swoim mechanikiem) próbował urwać jeszcze 500 PLN. Się wkurzyłem i podziękowałem. pozdr, W
I bardzo dobrze, tak trzymaj - dla cwaniaczków drzewo, banan, choinka. A my się cenimy, a jak

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Najniższa cena tego rocznika w CH to 6900CHF (23.500PLN), średnio 8600CHF, u zachodnich sąsiadów 6.500Euro (średnia 9.250), anyway, chyba muszę zejść z ceny jeśli chcę sprzedać? Kurcze, trochę mi szkoda, ale nastawiłem się psychicznie na zmiany 

I słusznie.Soelden pisze: Się wkurzyłem i podziękowałem.
Mnie rozwala jak ludzie dzwonią w sprawie ogłoszenia i pierwsze pytanie jakie zadają brzmi : "ile pan może zejść z tej ceny", oczywiście nie ogląjąc auta...

Niestety w Polandii tak jest...Mój wujek buja się ze sprzedażą Forka (takiego jak Twój, tylko mniej "dopasiony") już chyba ponad pół roku i w ciągu tego czasu było tylko trzech "oglądaczy"...No ale co się dziwić jak allegro pełne jest ociekających plakiem Forków za 12k...Soelden pisze: chyba muszę zejść z ceny jeśli chcę sprzedać?
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Rynek subaru w PL jest dziwaczny. Turbo tańsze od N/A, rozrzut cen w tych samych rocznikach po 10k pln
Tak zerkam czasem bo pewnie za kilka miesięcy swoje Sturbo będę sprzedawał i sam nie wiem jak do tego tematu podejść.
Z imprezami jest tak samo

Z imprezami jest tak samo

po prostu kryzys i ceny paliw sprawiają , że ludzie boją się spalania turbo i tyle 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Sprzedany, po ogłoszeniu na otomoto (dużo więcej wejść niż na samym allegro). Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie, S