STurbo 2001

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Soelden
0 gwiazdek
Auto: WRX MY06 tuned by Unitronic, V70R MY06
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: STurbo 2001

Post 22 mar 2012, o 16:13

Soelden pisze:rezerwacja do czwartku
Temat dalej aktualny, kupujący na 40 minut przed wizytą w ASO (już po oglądaniu i jazdach testowych ze swoim mechanikiem) próbował urwać jeszcze 500 PLN. Się wkurzyłem i podziękowałem. pozdr, W

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 22 mar 2012, o 17:08

kto się nie targuje nie jedzie
ps:
choć ja kompletnie tego nie potrafię :wall:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 mar 2012, o 17:36

Soelden pisze: Temat dalej aktualny, kupujący na 40 minut przed wizytą w ASO (już po oglądaniu i jazdach testowych ze swoim mechanikiem) próbował urwać jeszcze 500 PLN. Się wkurzyłem i podziękowałem. pozdr, W

I bardzo dobrze, tak trzymaj - dla cwaniaczków drzewo, banan, choinka. A my się cenimy, a jak :mrgreen: :thumb:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Soelden
0 gwiazdek

Post 28 mar 2012, o 13:06

Najniższa cena tego rocznika w CH to 6900CHF (23.500PLN), średnio 8600CHF, u zachodnich sąsiadów 6.500Euro (średnia 9.250), anyway, chyba muszę zejść z ceny jeśli chcę sprzedać? Kurcze, trochę mi szkoda, ale nastawiłem się psychicznie na zmiany :-(

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 28 mar 2012, o 19:53

Soelden pisze: Się wkurzyłem i podziękowałem.
I słusznie.
Mnie rozwala jak ludzie dzwonią w sprawie ogłoszenia i pierwsze pytanie jakie zadają brzmi : "ile pan może zejść z tej ceny", oczywiście nie ogląjąc auta... :wall:
Soelden pisze: chyba muszę zejść z ceny jeśli chcę sprzedać?
Niestety w Polandii tak jest...Mój wujek buja się ze sprzedażą Forka (takiego jak Twój, tylko mniej "dopasiony") już chyba ponad pół roku i w ciągu tego czasu było tylko trzech "oglądaczy"...No ale co się dziwić jak allegro pełne jest ociekających plakiem Forków za 12k...

pablonas
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
Polubił: 1 raz

Post 29 mar 2012, o 19:41

Rynek subaru w PL jest dziwaczny. Turbo tańsze od N/A, rozrzut cen w tych samych rocznikach po 10k pln :roll: Tak zerkam czasem bo pewnie za kilka miesięcy swoje Sturbo będę sprzedawał i sam nie wiem jak do tego tematu podejść.

Z imprezami jest tak samo :-/

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 29 mar 2012, o 20:17

po prostu kryzys i ceny paliw sprawiają , że ludzie boją się spalania turbo i tyle ;-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Soelden
0 gwiazdek

Post 2 kwie 2012, o 10:35

Sprzedany, po ogłoszeniu na otomoto (dużo więcej wejść niż na samym allegro). Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie, S

ODPOWIEDZ