burat pisze:
No widzisz bo każdy powinien kupywać te auto jakie mu jest potrzebne ,a nie auta starały się być wszystkie takie same i być dla wszystkich. Tribeca to jest typowo auto dla fana marki
No nie wiem, bo koleżanka która nie jest fanem niczego kupiłaby ją na pniu. Po prostu to jest właśnie auto jakiego potrzebuje.
W ogóle nie rozumiem tego biadolenia, że nie ma co wziąć teraz z salonu, że w OBK jest plastik. A to kiedyś nie było plastiku? Fakt, że brakuje trochę mocniejszych silników, ale w końcu zawsze można sobie Forka turbo z USA sprowadzić, a w salonach stoją estijaje.
Natomiast obecne modele Forka i OBK uważam za bardzo udane, jeśli chodzi o wnętrze. Co do wyglądu zewnętrznego to szału nie ma, ale ja zawsze twierdziłem, że na zewnątrz nie jeżdżę, w związku z czym mało mnie to obchodzi jak samochód wygląda. To tylko opakowanie. Za to w środku jest bardzo wygodnie, wszystko jest pod ręką i są to naprawdę udane samochody (może tylko z wyjątkiem tego dziwacznego podłokietnika z dziurą w Forku).
Ten BRZ może być fajną zabawką, która pozwoli FHI zarobić trochę kasy i opracować na bazie tej konstrukcji modele na kolejne 20 lat