Same oszczędności i do tego kupa radochy.

E tam pozamiatał. Nieopacznie Esi na PW dopytał o coś jeszcze i teraz to ma zagwozdkę, więc potencjał cały czas jestGodlik pisze:łeeeee, przyszedł i pozamiatał...
A wątek miał taaaki potencjał
lukass pisze: Nieopacznie Esi na PW dopytał o coś jeszcze i teraz to ma zagwozdkę
Ejjj, nie zapominaj o mnie - ja też się nie znam, ale jeżdżę na nich i chwalęChloru pisze: ja się z G_67 nie znamy ale też chwalimy.![]()
![]()
WRC fan pisze: Ejjj, nie zapominaj o mnie - ja też się nie znam, ale jeżdżę na nich i chwalę![]()
esilon pisze: wybór dokonany, turanzy będa
Grzesiek_67 pisze: Bardzo przyzwoita dziewczyna.
- ...
- Trudno.
Esilon,esilon pisze:
no właśnie ponoć całkiem całkiem niczego sobie
No właśnie...esilon pisze:Лукашэнка, każda opona ma w opisie podobne historyjki , nawet beznadziejna;)
I jeszcze dodatkowa dawka adrenaliny - gratis.Gump pisze:Nie wiem co ma w opisie dobra opona, ale ostatnio sprawiłem sobie do Opelka wspaniałą skośnooką oponę NanKang
za jedyne 170 zeta.
O tym zapomniałemЛукашэнка pisze: I jeszcze dodatkowa dawka adrenaliny - gratis.
A jakie masz felgi? 16" czy 17"?Konto usunięte pisze:A jakie opony polecalibyście do Forka'07? Stwierdziłem, że pojeżdżę jeszcze sezon, szkoda mi tak fajnej bryki.
215/60/16Лукашэнка pisze: A jakie masz felgi? 16" czy 17"?
Лукашэнка pisze: To jest fajna bryka:
To ja bym dopisał do tej listy jeszcze Michelin PRIMACY HP:So What! pisze:Konto usunięte, ja bym brał (kolejność nieprzypadkowa):
- Continental ContiPremiumContact 2,
- Bridgestone ER300,
- Uniroyal RainExpert.
Na tych pierwszych jeździłem Forkiem i byłem bardzo zadowolony.
215/60/16Лукашэнка pisze: A jakie masz felgi? 16" czy 17"?
No tak, palce lizać.Konto usunięte pisze:Лукашэнка, felgi 16"
Лукашэнка pisze: To jest fajna bryka:
Hmm, brałbym raczej taką, jeśli już:
http://www.roadandtrack.com/auto-shows/ ... anssyberia
no to skoro tak, to może:lubię sobie przejechać po błotku gdy popada w moich okolicach
Tak, to jest opona szosowa.Konto usunięte pisze: So What!, a ten Conti to nie jest taka stricte szosówka? Nie żebym od razu miał szturmować Rubicon Trail albo brać udział w operacji Ładoga, ale lubię sobie przejechać po błotku gdy popada w moich okolicach
Лукашэнка pisze: Ale na tą wersję, to chyba trzeba by mieć małą kopalnię złota na Syberii.
Mam.Konto usunięte pisze:Лукашэнка, jakoś nie jestem przekonany do opon całorocznych. Mam wrażenie, że ani to nie jeździ dobrze w zimie, ani w lecie. Masz jakieś doświadczenia z tego typu oponami?
W sytuacjach ekstremalnych, takich jak na przykład w Warszawie 29.11.2010, nie ma to kompletnie znaczenia, bo miasto wtedy i tak stoi zakorkowane.WiS pisze:ewentualnie jeździ tylko po bułki w niezbyt zimowej i płaskiej Warszawie - niech sobie kupuje opony uniwersalne i modli się, by ani razu nie zdarzyła się mu sytuacja ekstremalna.