No i dostałem "tam" bana :-)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Re: No i dostałem "tam" bana :-)

Post 5 cze 2008, o 20:28

Grzesiek_67 pisze: Właśnie Remek, zostaliśmy transwestytami :-) Hurray.
zawze chcialem byc tranzystorem :mrgreen:

loozik :mrgreen:

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 5 cze 2008, o 21:01

BTW: Serdeczne kondolencje dla wszystkich uśmierconych dziś na FSIP. :mrgreen:
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 151 razy
Polubione posty: 121 razy

Post 5 cze 2008, o 21:12

Galu, bez pośpiechu. To jest tylko śmierć kliniczna :giggle:. Tunel, światełko i powrót na ten łez padół ;-)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 5 cze 2008, o 21:26

Przeczytałem teraz dokładnie odpowiedź użytkownika Dyrekcja na pytanie użytkownika FK. Faktycznie dosyć napastliwe :/

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 5 cze 2008, o 21:27

Ajć, jaka szkoda, że tyle czasu nie mogłem pisać :-d.

Wydaje mi się, że cokolwiek teraz napiszę, będzie jałowym wysiłkiem - powstanie forum z "kreską" jest najlepszym dowodem na to, że w pewnych dziedzinach się nie dogadamy. Ot, zwykła różnica zdań. Jak w życiu, polityce, rozmowie z żoną :-). Wiem też, że p. Rogalski jest tu uosobieniem zła, a cokolwiek napisze, będzie z definicji złe ("napastliwe").

Co do powodów, dla których pozostaję modem na kresce i jestem przez to "mniej fajny": mam głębokie, wewnętrzne przekonanie, że SIP, od którego nie dostaję grosza, ani nawet okolicznościowej kartki na święta, niesłusznie zbiera razy i - choć to może naiwne - uznałem, że jeśli jako mod mam możliwość ograniczyć niesprawiedliwe oceny, to będę to robił. I to jest powód dla którego chce mi się poświęcać prywatny czas i pewne znajomości. I dziwi mnie, że można myśleć, że "poświęcanie" się przez pełnienie takiej roli ma uzasadnienie wyłącznie wtedy, gdy łączą się z tym profity... :roll:

A dlaczego niesprawiedliwe? A dlatego, że wielu z Was zdaje się nie zauważać pewnych faktów, z których główne to:
- SIP założył jako jedyny importer forum, reklamowane na stronie głównej, i zbiera na nim baty, wiedząc, że nie może "oddać" (a to by się ludzie dopiero rzucili, gdyby SIP "oddawał"; wystarczy że Koper coś napisze i od razu jest raban). Konsekwentnie trzyma się polityki umożliwiania otwartej krytyki, której wielu zdaje się nie rozumieć i uważa, że może po SIPie jechać jak po taniej dziwce, bo ona się nie odkręci i nie odda...
- ASO, w tym Koper, regularnie naprawia na gwarancji wozy, które wcześniej walnęły w krawężnik, utopiły się w błocie, stanęły podczas katowania na pojeżdżawce. I myślicie, że ASO nie widzi, że świętoszki oddające wozy łżą w żywe oczy, twierdząc, że "się zepsuło"? Naprawiają w milczeniu i ludzie traktują to jako normę, bo rozgrzeszyć samego siebie jest zawsze najłatwiej...
- bardzo szybko giną w forumowych otchłaniach sytuacje takie, jak ostatnia, gdzie przyłapano mechanika Kopra na bumelanctwie, a Koper wypieprzył mechanika na zbity pysk tego samego dnia, przeprosił i naprawił wszystko po bożemu. Zdarzało Wam się kiedyś zatrudniać ludzi? Jeśli tak, to wiecie, że często pokładane w nich zaufanie jest pokładane bezpodstawnie. Koper wziął to na klatę i co? I cisza. Bo to norma. Ja się zgadzam, że to powinna być norma, natomiast nie mogę zaakceptować sytuacji, w której "niezależni obserwatorzy" używają forum i cudzych problemów do tego, by wylać swój jad - bo ich szef opieprzył, żona nie dała, kasy nie starczy na wszystko, czy dzieci się za przeproszeniem zesrały w nowe spodnie.

Bardzo łatwo być tym "mądrzejszym", który "wie więcej" i "stoi ponad wszystkim" w swej bardzo inteligentnej i dogłębnej analizie sytuacji. To widzę właśnie tutaj. I się po prostu pod tym nie podpisuję.

Ot i tyle.

PS Konto usunięte dołączy zaraz do grona "męczenników", jeśli nie zmieni podpisu.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 5 cze 2008, o 21:31

Qemezrp pisze: PS Konto usunięte dołączy zaraz do grona "męczenników", jeśli nie zmieni podpisu.

To ja też poproszę ;-) Czy muszę się zalogować i coś napisać?

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 5 cze 2008, o 21:34

Przemeq, to może nas wszystkich, hurtowo, zbanujesz? Bardzo ładnie wpisze się to w to, co powyżej napisałeś i spowoduje, że przestaniemy niesprawiedliwie oceniać.

Z tego co pamiętam, pan Rogalski i wszystkie jednostki z zaburzeniami autorytarnymi zgromadzone wokół, tłumaczą tępienie wszelkich śladów "kreski" na forum sip jako działanie przeciwko niehomologowanym dodatkom. Rozumiem zatem, że jeśli ktoś napisze na forum sip adres "www.google.com" to też zostanie zbanowany? Wszak korzystając z tej strony także można dowiedzieć się czegoś o tychże niehomologowanych akcesoriach...

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 cze 2008, o 21:37

Bergen, za generalizowanie przepraszam. Starałem się pisać "wielu z Was", a nie wszyscy, żeby nie wyszło na generalizowanie, ale widać nie poradziłem sobie.

Oczywiście moja opinia powyżej nie jest pod adresem wszystkich Forumowiczów forum "z kreską" (napisania przeze mnie "The Forum" się nie doczekacie :-) )

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:38

Słuchajcie. To, że napisanie samego adresu forum, jest informacją a agitacją wie każdy lekko rozgarnięty. To jaki post Dyrekcji jest każdy widzi i każdy może ocenić sam. Wielce szkodliwą, demoralizującodemagogicznoagitatorską i wymierzoną w finanse działalność tego forum, też każdy widzi. Śmieszność paska remka i braku paska u innych osób też jest widoczna. Po co się nad tym roztrząsać? Szkoda czasu. Poza śmianiem na nic innego to nie zasługuje. Dawny ban dla WiSa (bez wcześniejszych pasków), rzekomy brak załogi kobiecej na trasie szosowej tegorocznych Plejad, wyrywkowe, prawie losowe klasyfikowanie aut na klasy out full law na tychże pokazuje wyrazie, że tamtą stronę niezbyt obchodzą regulaminy czy jakieś zasady, poza własnym słowem.

Jednych może dziwić, że Przemeq sprzedał się "tak tanio", jest to ich opinia, P. postępuje jak chce i ma do tego prawo, co ważnie nie kryje się czynami ze swoją podjętą decyzją, co też jest ważne.

To że tutaj jest pełno wichrzycieli, aligatorów umęczonych czy tranztyfikatorów też jest oczywiście oczywiste. Ich prawo.

Nie zanosi się, żeby cokolwiek się zmieniło, więc nie ma tego roztrząsać. Po co? Wszystko już i tak zostało powiedziane... pół roku temu.

Proponuję, że jeśli ktoś chce tutaj coś napisać i jeśli to nie jest nic śmiesznego, to żeby tego nie robił.
Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 21:41 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 5 cze 2008, o 21:40

Qemezrp, jest remis.

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:44

Bergen pisze: Qemezrp, jest remis.

Remis w czym? Ja z nikim nie walczę, nie rywalizuję, czy ktoś z tak zwanej opozycji z kimś/czymś walczy?

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 5 cze 2008, o 21:45

Qemezrp pisze: (napisania przeze mnie "The Forum" się nie doczekacie :-) )
Ależ wystarczy wpisać w adresie... :mrgreen:
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:46

Doxa pisze: Galu, bez pośpiechu. To jest tylko śmierć kliniczna :giggle:. Tunel, światełko i powrót na ten łez padół ;-)
zdaje sie, ze nie, bo ja nie zamierzam usunac mojego podpisu.

Tak jak na Chlejadach przy sniadaniu sobie zazartowalem: jak mam siedziec to za forum :mrgreen: i pojechalismy do bazy Plejad :mrgreen:
Qemezrp pisze: powstanie forum z "kreską" jest najlepszym dowodem na to, że w pewnych dziedzinach się nie dogadamy
zle to rozumiesz :-) to forum powstalo, zebysmy mogli sobie swobodnie pogadac, bez obrazania gospodarza. Takie uzupelnienie.

No chyba, ze ktos jeszcze raz wspomni o spluczce z kowalowej, to sie posypia bany... :mrgreen: ;-)

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 5 cze 2008, o 21:47

EterycznyŻołądź pisze:Remis w czym? Ja z nikim nie walczę, nie rywalizuję, czy ktoś z tak zwanej opozycji z kimś/czymś walczy?
Witula, a od kiedy Ci na imię Qemezrp? Nie wtrącaj się jak panowie rozmawiają :mrgreen:

Remis w generalizowaniu - uściślijmy.

O co, do cholery, chodzi z tą spłuczką?! :?

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 cze 2008, o 21:50

Nie zanosi się, żeby cokolwiek się zmieniło, więc nie ma tego roztrząsać. Po co? Wszystko już i tak zostało powiedziane... pół roku temu.

Zgoda.

Życzę na zakończenie tematu forum z kreską stworzenia tylu ciekawych tematów, by nie musiało żyć tematami forum z kropką, a nudy nie zabijało tworzeniem tam tematów. Nie gramy w jednej drużynie, to już bądźmy konsekwentni :evilgrin:.

Jeśli ktoś ma tu jaja i wierzy w sens samodzielnego bytu forum z kreską, miast bytu pijawki żyjącą dzięki forum z kropką, powinien ten wątek zamknąć. I nie mówcie mi, że wątki to se mogę zamykać u siebie, do dobrze o tym wiem... :evilgrin:

To jak - jest tu ktoś z jajami?

Jeśli tak, to z przyjemnością będę tu wchodził poczytać o innych rzeczach, niż na kropce i uciąć sobie tu i tam miłą pogawędkę z tutejszymi Forumowiczami, z których wielu znam i szanuję 8-).

PS Zupełnie niechcący wpisałem się w postulat Gal-a. Aj, nie chciałem :-p.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:50

Bergen pisze: O co, do cholery, chodzi z tą spłuczką?! :?
to cos takiego, jak z musztarda :mrgreen: zawsze wszyscy przeciwko mnie :mrgreen:

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 5 cze 2008, o 21:52

Godlik pisze:
FUX pisze: Się wlaśnie wstrzymałem..... :oops:
Może niech któryś z Modów wyedytuje jeszcze cytat FUXa w poście ALEXA
Nie ma takiej opcji. Każdy odpowiada za siebie, skoro FUX tak napisał to niech zrobi jak uważa. Tu nie forum SIP żeby modowie ingerowali bezpośrednio w treść postów userów.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:52

Qemezrp pisze: Jeśli ktoś ma tu jaja i wierzy w sens samodzielnego bytu forum z kreską, miast bytu pijawki żyjącą dzięki forum z kropką, powinien ten wątek zamknąć. I nie mówcie mi, że wątki to se mogę zamykać u siebie, do dobrze o tym wiem... :evilgrin:

To jak - jest tu ktoś z jajami?
ales nas sprowokowal. :-p

Ja mam jaja...

...i odmowie Ci, tutaj sie nie zamyka :-p

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 21:57

Qemezrp pisze: Jeśli tak, to z przyjemnością będę tu wchodził poczytać o innych rzeczach, niż na kropce i uciąć sobie tu i tam miłą pogawędkę z tutejszymi Forumowiczami, z których wielu znam i szanuję 8-).
czyli jezeli nie zamkniemy to nas nie bedziesz odwiedzal? to sorry, posluze sie cytatem
Qemezrp pisze: I to jest powód dla którego chce mi się poświęcać prywatny czas i pewne znajomości.

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 cze 2008, o 21:58

Wystawienie języka jest faktycznie dobrym kontrargumentem.

:-d

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 cze 2008, o 21:59

czyli jezeli nie zamkniemy to nas nie bedziesz odwiedzal

Nie. Będę Was odwiedzał ze świadomością, że odwiedzam tego małego stworka na ramieniu Jabby The Hut z "Powrotu Jedi" :giggle:.
Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 22:01 przez Przemeq, łącznie zmieniany 2 razy.

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 5 cze 2008, o 21:59

Qemezrp pisze:Wystawienie języka jest faktycznie dobrym kontrargumentem.
Zawsze to lepsze niż cięta riposta wujka Staszka :giggle:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 22:02

Masz racje. Tak malym stworkiem, ze w srodku nocy najwyzszy mnie na flache ciagnie :mrgreen: Male a wkurzajace, co?

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 5 cze 2008, o 22:03

Qemezrp pisze: Nie gramy w jednej drużynie, to już bądźmy konsekwentni :evilgrin:.

To jak rozumieć Twoją obecność tutaj ?

Chęć podziału miłośników marki na tych dobrych i złych widzę roznosi się jak zaraza i budzi we mnie wielkie obrzydzenie.

Qemezrp pisze: Życzę na zakończenie tematu forum z kreską stworzenia tylu ciekawych tematów, by nie musiało żyć tematami forum z kropką, a nudy nie zabijało tworzeniem tam tematów.
To The Forum żyje tematami z kropki ? Kto z kreskowiczów zakłada tam masowo tematy ?

A z resztą jaki jest sens to dalej roztrząsać...

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2008, o 22:03

Przemek,
gadasz bez ładu i składu ale ... trudno. A "męczennikami" se buzi nie wycieraj, gdyż powodów brak. Brak męczenników. Ja na ten przykład w ogóle się nie zmęczyłem ani nie zostałem zmęczony. :-) Zostałem natomiast wreszcie zpremedyciałym aligatorem - transwestetą. I dzięki temu moje dziecięce marzenia uległy realizacji.
Ja się czuję spełniony a Ty dalej ufaj swojemu przekonaniu o biednym, niesłusznie i "za darno" obijanym SIPie oraz jego pozytywnej misji w naszym światku.
Bóg z Tobą i pozdrowiska :-)))

Grzegorz
Brak podpisu.

ODPOWIEDZ