zawze chcialem byc tranzystoremGrzesiek_67 pisze: Właśnie Remek, zostaliśmy transwestytamiHurray.

loozik

zawze chcialem byc tranzystoremGrzesiek_67 pisze: Właśnie Remek, zostaliśmy transwestytamiHurray.
Qemezrp pisze: PS Konto usunięte dołączy zaraz do grona "męczenników", jeśli nie zmieni podpisu.
Bergen pisze: Qemezrp, jest remis.
Ależ wystarczy wpisać w adresie...Qemezrp pisze: (napisania przeze mnie "The Forum" się nie doczekacie)
zdaje sie, ze nie, bo ja nie zamierzam usunac mojego podpisu.Doxa pisze: Galu, bez pośpiechu. To jest tylko śmierć kliniczna. Tunel, światełko i powrót na ten łez padół
![]()
zle to rozumieszQemezrp pisze: powstanie forum z "kreską" jest najlepszym dowodem na to, że w pewnych dziedzinach się nie dogadamy
Witula, a od kiedy Ci na imię Qemezrp? Nie wtrącaj się jak panowie rozmawiająEterycznyŻołądź pisze:Remis w czym? Ja z nikim nie walczę, nie rywalizuję, czy ktoś z tak zwanej opozycji z kimś/czymś walczy?
Nie zanosi się, żeby cokolwiek się zmieniło, więc nie ma tego roztrząsać. Po co? Wszystko już i tak zostało powiedziane... pół roku temu.
to cos takiego, jak z musztardaBergen pisze: O co, do cholery, chodzi z tą spłuczką?!![]()
Nie ma takiej opcji. Każdy odpowiada za siebie, skoro FUX tak napisał to niech zrobi jak uważa. Tu nie forum SIP żeby modowie ingerowali bezpośrednio w treść postów userów.Godlik pisze:Może niech któryś z Modów wyedytuje jeszcze cytat FUXa w poście ALEXAFUX pisze: Się wlaśnie wstrzymałem.....![]()
ales nas sprowokowal.Qemezrp pisze: Jeśli ktoś ma tu jaja i wierzy w sens samodzielnego bytu forum z kreską, miast bytu pijawki żyjącą dzięki forum z kropką, powinien ten wątek zamknąć. I nie mówcie mi, że wątki to se mogę zamykać u siebie, do dobrze o tym wiem...
To jak - jest tu ktoś z jajami?
czyli jezeli nie zamkniemy to nas nie bedziesz odwiedzal? to sorry, posluze sie cytatemQemezrp pisze: Jeśli tak, to z przyjemnością będę tu wchodził poczytać o innych rzeczach, niż na kropce i uciąć sobie tu i tam miłą pogawędkę z tutejszymi Forumowiczami, z których wielu znam i szanuję.
Qemezrp pisze: I to jest powód dla którego chce mi się poświęcać prywatny czas i pewne znajomości.
czyli jezeli nie zamkniemy to nas nie bedziesz odwiedzal
Zawsze to lepsze niż cięta riposta wujka StaszkaQemezrp pisze:Wystawienie języka jest faktycznie dobrym kontrargumentem.
Qemezrp pisze: Nie gramy w jednej drużynie, to już bądźmy konsekwentni.
To The Forum żyje tematami z kropki ? Kto z kreskowiczów zakłada tam masowo tematy ?Qemezrp pisze: Życzę na zakończenie tematu forum z kreską stworzenia tylu ciekawych tematów, by nie musiało żyć tematami forum z kropką, a nudy nie zabijało tworzeniem tam tematów.