leon pisze: Nawet nie musi zębów pokazywać, i bez tego obezwładnia.![]()
Ale, ale a Kolega wybiera się pochlejadować z kwiatem młodzieży wiejskiej,a ?
Powiem wprost ... byłoby niezmiernie git

Pozdrawiam
Grzegorz
leon pisze: Nawet nie musi zębów pokazywać, i bez tego obezwładnia.![]()
tak, zaraz po tym jak dokonamy depilacji owłosienia u Ciebie w nosie, na tyłku i.. przy pomocy dezodorantu i ognia ...a na ogniu jako smoczyca się znamKruszyn pisze:OBK H6, tak ogolimy Monitora pieska ,że rano sama go nie pozna
:Grzesiek_67 pisze:
Prawdziwy ostry doberman. Piękne i ostre bydlę :mrgreen
leon pisze: Grzesiek_67, kusicie obywatelu, kusicie. Nie wiem czy do Wawy będę wtedy jechał.
Moniqa pisze: baaaa agresywne bydle! ale spoko luz..ona tylko tak groźnie wygląda![]()
pozornie Grzeniu...to jednak jest typowa samica..więc "niewyspana (nawet rozkosznie)=groźna"...Grzesiek_67 pisze:Moniqa pisze: baaaa agresywne bydle! ale spoko luz..ona tylko tak groźnie wygląda![]()
Między groźnie a "jestem rozkosznie niewyspana" jest jednak jakaś różnicy. Chyba![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Kruszyn bierzesz jakiś dezodorant? ja chyba będę pilnował zapalniczki, chyba że Monia tez paliMoniqa pisze: tak, zaraz po tym jak dokonamy depilacji owłosienia u Ciebie w nosie, na tyłku i.. przy pomocy dezodorantu i ognia ...a na ogniu jako smoczyca się znam![]()
bojar pisze: Do kiedy trza deklarację złożyć?
LouCyphre pisze: No dobra, dam szansę tym Mazurom, na powalenie mnie na kolana...jadymy z Wami Dobrzy Ludzie. Poproszę o dopisanie do stosownej listy Mnie i Małżowinki
leon pisze: Też ciekawym.
Dobrze Ci szepce ,dziś będzie infoGrzesiek_67 pisze: Leon pewnie jakaś zajawka informacyjna pojawi się niebawem. Tak mnie coś szepce w lewe ucho![]()
Dziś minęło wczoraj.Kruszyn pisze: Dobrze Ci szepce ,dziś będzie info
Wiedziałem ,że będziesz pierwszy marudzącyvibowit pisze:
Dziś minęło wczoraj.![]()
ahahahha.... czyli nie na mnie jednego psioczysz z tym marudzeniem...Kruszyn pisze: Wiedziałem ,że będziesz pierwszy marudzący
eMTi, Ty jesteś nie do pokonania, Vibek nie marudzi w sprawie chlejad tylko ,jest dokładny i stwierdza fakt że nie ma tego co być miałoeMTi pisze: ahahahha.... czyli nie na mnie jednego psioczysz z tym marudzeniem...Może to jakiś maskujący mechanizm obronny..?
![]()
eMTi pisze: powielacie jakieś stereotypy![]()
mój drogi w filmie to takie rzeczy były modne 20 lat temu, teraz to się nazywa ŻYCIEeMTi pisze: poczułem się jak na filmie sensacyjnym: wszystko co powiem może zostać użyte przeciwko mnie