ok,

mamy najświeższe info.Przed chwilą rozmawiałem z organizatorami rajdu.
A więc tak,
MUSIMY!!! wjechać na OS pomiędzy godz. 16:30 a 16:45, wtedy wjazd jeszcze będzie możliwy. Po tej godzinie niestety nikt już nas nie wpuści , dlatego bardzo ważne jest aby wszyscy zdążyli do tej godziny być na miejscu w Świdnicy. Miejsce dla nas będzie na ul.Sportowej, więc w pobliżu lokalizacji A.
Dojechać tam musimy od ul. Bokserskiej. Tam poczekamy sobie do godz.18:30 , o której to rozpocznie się nasz przejazd. Jedziemy bezpośrednio przed autami C,B,A... Po zakończonym przejeździe jedziemy za samochodem organizatora do parku zamkniętego, gdzie będziemy mogli zostawić nasze auta i pójść spokojnie oglądnąć 2 przejazd prologu, który rozpocznie się o 20:06. Nie ma możliwości ,żebyśmy ogarnęli 2 przejazdy prologu, ponieważ pomiędzy przejazdami pozostała bardzo mała luka czasowa ok 9.min w której muszą się zmieścić wszystkie pojazdy funkcyjne etc. po prostu nie zmieścilibyśmy się.
Jutro dostanę mapki i wrzucę na forum.
Ja proponuję abyśmy się spotkali wcześniej np. 15:30 - 16:00 w okolicach starych zakładów "ELMOT", i stamtąd kolumną wszyscy razem wyruszyli na ul.Sportową. Co prawda teren parkingu przy byłych zakładach "ELMOT"jest w tej chwili niedostępny i ogrodzony, ale droga która biegnie wzdłuż zakładów jest mało uczęszczana i myślę ,że spokojnie możemy tam się zebrać i nikomu nie przeszkadzać.
Tutaj lokalizacja proponowanego miejsca zbiórki przy zakładach :
Więc do zobaczenia.