[K] Forestera 2006-2007

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Supiotr
0 gwiazdek
Auto: rodzinny hiszpański temperament, mały japoński żonowóz, a na lato nastoletnia włoszka bez dachu
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] Forestera 2006-2007

Post 19 kwie 2012, o 19:25

Powoli robię przymiarki do zakupu, chciałbym nabyć auto w miesiącach wakacyjnych, ewentualnie we wrześniu. Może ktoś z Was planuje przesiadkę w tym czasie?
Interesuje mnie w zasadzie wersja wolnossąca, choć wiatrakiem w sumie tez nie pogardzę ;-) . Oczywiście chciałbym auto o wiarygodnej historii. Może być manual, może być automat, generalnie obojętne, najchętniej egzemplarz krajowy. Do tego momentu wymaganie są niezbyt wielkie, teraz to co musi być obowiązkowo: wersja tylko europejska, koniecznie z szyberdachem i odpadają egzemplarze po konkretnych przygodach blacharskich.

W oczekiwaniu na Forestera.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: [K] Forestera 2006-2007

Post 19 kwie 2012, o 19:33

Dolce far niente ;-)

Supiotr
0 gwiazdek
Auto: rodzinny hiszpański temperament, mały japoński żonowóz, a na lato nastoletnia włoszka bez dachu

Post 19 kwie 2012, o 21:28

Wiem, wiem, egzemplarz super. Niestety auto przekracza założony budżet.

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 20 kwie 2012, o 12:46

Supiotr pisze: Oczywiście chciałbym auto o wiarygodnej historii. Może być manual, może być automat, generalnie obojętne, najchętniej egzemplarz krajowy. Do tego momentu wymaganie są niezbyt wielkie, teraz to co musi być obowiązkowo: wersja tylko europejska, koniecznie z szyberdachem i odpadają egzemplarze po konkretnych przygodach blacharskich.
Supiotr pisze: Niestety auto przekracza założony budżet.
Coś za coś... :evilgrin:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

Supiotr
0 gwiazdek

Post 20 kwie 2012, o 21:37

Bilex, masz rację, dlatego definitywnie nie powiedziałem nie, może w ostateczności zaprzyjaźnię się z jakimś produktem bankowym. Na szczęście podobnie jak Ty, nie mam ciśnienia, mogę szukać nawet przez kilka miesięcy , w ostateczności nawet do zimy, choć wolałbym tego uniknąć - (mam w tej chwili 3 auta w domu, po wyjeździe Seata w lipcu - przekazuję go ojcu- zostaną dwa na dwóch kierowców).
Pozdrawiam
Piotr

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 20 kwie 2012, o 22:07

Supiotr pisze:Powoli robię przymiarki do zakupu, chciałbym nabyć auto w miesiącach wakacyjnych, ewentualnie we wrześniu. Może ktoś z Was planuje przesiadkę w tym czasie?
Supiotr,
tak się składa, że moja żona coraz częściej wspomina o pożegnaniu z Foresterem (swoim już drugim, zresztą).

Nasz wcześniejszy plan zakładał, że odsprzedam żonie późną jesienią Forda S-Max, a sam się przesiądę do czegoś nowego.
Wówczas do sprzedania byłby jej Forester 2.5 XT M/T (2006).
Tyle tylko, że ja jak na razie nie widzę na rynku niczego co by mi mogło zrekompensować ewentualne rozstanie z po prostu fantastycznym autem jakim okazał się być ten mój Maksik. :razz:
Więc pewnie jeszcze nim dłużej pojeżdżę.

W tej sytuacji żonie, jeśli ma ochote na zmianę auta w tym roku, nie pozostaje nic innego jak sprzedać Forestera i poszukać na rynku czegoś na jego miejsce.
A kiedy to nastąpi?
To być może właśnie zależałoby od tego kiedy się znajdzie jakiś poważnie zainteresowany kupiec.
Jeśli sam z siebie się taki nie znajdzie, to prawdopodobnie damy kiedyś ogłoszenie w sprawie sprzedaży tego auta.
Może przed wakacjami, może po wakacjach... zobaczymy.
;-)

Supiotr
0 gwiazdek

Post 20 kwie 2012, o 22:55

Лукашэнка, masz profil auta na forum? Jakoś nie mogę namierzyć :-/ Chętnie bym zobaczył jak wygląda, poczytał trochę o nim itp. Nie ukrywam, że bardzo pasuje mi takie bezciśnieniowe podejście - jest parę miesięcy na decyzję i poszukiwania, a przy używanym aucie pospiech, to najgorsza rzecz.
Jeśli nie masz profilu, skrobnij na priv lub supiotr[małpa]poczta.onet.pl o przebiegu, historii auta, może masz jakieś foto.
Pozdrawiam
P.

Gootek
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2012, o 23:04

Supiotr pisze:Лукашэнка, masz profil auta na forum? Jakoś nie mogę namierzyć :-/ Chętnie bym zobaczył jak wygląda, poczytał trochę o nim itp. Nie ukrywam, że bardzo pasuje mi takie bezciśnieniowe podejście - jest parę miesięcy na decyzję i poszukiwania, a przy używanym aucie pospiech, to najgorsza rzecz.
Jeśli nie masz profilu, skrobnij na priv lub supiotr[małpa]poczta.onet.pl o przebiegu, historii auta, może masz jakieś foto.
Pozdrawiam
P.
Supiotr,
auto nie jest opisane na forum, bo to wóz żony wlaściwie.
Ja się mogę nim ewentualnie czasem przejechać na myjnię albo stację benzynową. ;-)

Jutro Ci napiszę trochę więcej na maila.
:->

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 21 kwie 2012, o 17:06

Лукашэнка pisze: Jutro Ci napiszę trochę więcej na maila.

Supiotr chciał bezciśnieniowo. Napisz mu w przyszłym miesiącu :giggle:

Gootek
6 gwiazdek

Post 21 kwie 2012, o 17:45

Konto usunięte pisze:
Лукашэнка pisze: Jutro Ci napiszę trochę więcej na maila.

Supiotr chciał bezciśnieniowo. Napisz mu w przyszłym miesiącu :giggle:
Fido,
za późno to piszesz.Właśnie jakąś godzinę temu coś już skrobnąłem do kolegi.
No to teraz może odpowiedź będzie w przyszłym miesiącu...
;-)

Supiotr
0 gwiazdek

Post 22 kwie 2012, o 22:59

Dobre, dobre, ale faktycznie konkretniejsze decyzje mogą zapaść w przyszłym miesiącu :-> .
Ale odpowiadać będę się starał wcześniej :-)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ