Interesuje mnie w zasadzie wersja wolnossąca, choć wiatrakiem w sumie tez nie pogardzę

Supiotr pisze: Oczywiście chciałbym auto o wiarygodnej historii. Może być manual, może być automat, generalnie obojętne, najchętniej egzemplarz krajowy. Do tego momentu wymaganie są niezbyt wielkie, teraz to co musi być obowiązkowo: wersja tylko europejska, koniecznie z szyberdachem i odpadają egzemplarze po konkretnych przygodach blacharskich.
Coś za coś...Supiotr pisze: Niestety auto przekracza założony budżet.
Supiotr,Supiotr pisze:Powoli robię przymiarki do zakupu, chciałbym nabyć auto w miesiącach wakacyjnych, ewentualnie we wrześniu. Może ktoś z Was planuje przesiadkę w tym czasie?
Supiotr,Supiotr pisze:Лукашэнка, masz profil auta na forum? Jakoś nie mogę namierzyćChętnie bym zobaczył jak wygląda, poczytał trochę o nim itp. Nie ukrywam, że bardzo pasuje mi takie bezciśnieniowe podejście - jest parę miesięcy na decyzję i poszukiwania, a przy używanym aucie pospiech, to najgorsza rzecz.
Jeśli nie masz profilu, skrobnij na priv lub supiotr[małpa]poczta.onet.pl o przebiegu, historii auta, może masz jakieś foto.
Pozdrawiam
P.
Лукашэнка pisze: Jutro Ci napiszę trochę więcej na maila.
Fido,Konto usunięte pisze:Лукашэнка pisze: Jutro Ci napiszę trochę więcej na maila.
Supiotr chciał bezciśnieniowo. Napisz mu w przyszłym miesiącu