Z całym szacunkiem - czy ktoś im każe ?Barthol pisze: pomyśl, że inni mają gorzej.... np. dziś na obiektach Juvenii (Błonia) o 14'tej grają futboliści amerykańcy
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
WRC fan pisze: Z całym szacunkiem - czy ktoś im każe ?
pewnie własne chęci...
Swoją drogą to nudny ten sport jest strasznie (wytrzymałem 30 minut a mecz potrafi i 3h trwać). Aczkolwiek jeśli chodzi o poziom organizacji i podejście to wiele mogliby się nauczyć przedstawiciele różnych innych dyscyplin.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, jak się wkręcisz to fajny piknik z rodzinką jest 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
zdecdowanie, bardzo przyjazna atmosfera a jak znasz zawodników to i emocje większe (dopingujesz swojaków)burat pisze:Barthol, jak się wkręcisz to fajny piknik z rodzinką jest
Dla mnie ideałem byłoby połączenie poziomu organizacji całego przedsięwzięcia jakim jest mecz PLFA + otoczka (na przykładzie meczów Tigersów) oraz szybkości gry z rugby (jest walka cios za cios a nie jakieś żonglowanie formacjami po 3'ech nieudanych próbach zdobycia iluś jardów)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
10 jardów trzeba zdobyć
Link: http://www.youtube.com/watch?v=nUe2bZ98jKE
a z grubsza o to chodzi co ten pan mówi reszta to niuanse
Link: http://www.youtube.com/watch?v=nUe2bZ98jKE
a z grubsza o to chodzi co ten pan mówi reszta to niuanse
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
To jest dokładnie tak samo jak z każdym innym sportem.Barthol pisze: Swoją drogą to nudny ten sport jest strasznie (wytrzymałem 30 minut a mecz potrafi i 3h trwać).
Nie znam nudniejszego sportu niż F1... Bzzz, bzzz, bzzz i tak w koło Macieju. I to jest prawda - jak nic o nim nie wiesz.
Jak zaczniesz rozumieć jakie są zasady, to może zacząć być ciekawy...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Gal, wyjątkiem jest krykiet, do tego trzeba być brytyjskim poddanym albo obywatelem kolonii... inaczej się nie da tego zrozumieć ;)
Ja mam to samo z baseballem.Azrael pisze:Gal, wyjątkiem jest krykiet, do tego trzeba być brytyjskim poddanym albo obywatelem kolonii... inaczej się nie da tego zrozumieć ;)
Ale przyznaję - kompletnie tego nie rozumiem...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Gal, mnie akurat baseball wydaje się prosty i logiczny, nie jakoś atrakcyjny, ale prosty i logiczny. Kiedyś jak byłem w UK akurat były mistrzostwa świata bodajże w RPA i Anglia grała chyba z Australią i mi Anglicy próbowali tłumaczyć, ale za Chiny nic załapałem a oni grali ze 3 dni!!!!!
Wielka afera na granicy. Celnicy mieli działać w grupie, która na sprowadzaniu aut ze Szwajcarii zbiła majątek, a przy okazji oszukała Skarb Państwa na prawie 26 milionów złotych
Prokuratorskie śledztwo trwało aż cztery lata. Sprawdzono grubo ponad sześć tysięcy samochodów ze Szwajcarii, które po 1 maja 2004 roku (gdy wstąpiliśmy do UE) przeszły odprawy u celników w Białej Podlaskiej.
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,11644353,Lew ... z1tW52ARTx
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
właśnie byłem ciekaw, kto podłapie 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Kurcze, myślałem, że z tego wyjdzie...
Wychowałem sie na Beastie Boys, miałem też przyjemność spotkać osobiście, być na koncercie... ech...
Wielka strata...
Wychowałem sie na Beastie Boys, miałem też przyjemność spotkać osobiście, być na koncercie... ech...
Wielka strata...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Dotarli do nas pracownicy z Polski . Mieli robić ścianki gipsowe i szpachlować . Pierwszego dnia sie upili i nie mogli rano wstac do roboty . Szef wywalił ich z domu a oni swoje ostatnie pieniądze wydali na wódkę i nie maja za co wracać do domu .
Nie mam czasu na internet i odpoczynek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ale masakra. Myślenie w narodzie jest ostatnią cechą jaką posiadamyKubik pisze:Dotarli do nas pracownicy z Polski . Mieli robić ścianki gipsowe i szpachlować . Pierwszego dnia sie upili i nie mogli rano wstac do roboty . Szef wywalił ich z domu a oni swoje ostatnie pieniądze wydali na wódkę i nie maja za co wracać do domu .
Bilex, świetne
Konto usunięte pisze: Myślenie w narodzie jest ostatnią cechą jaką posiadamy
czasem to może i lepiej
http://www.widelec.pl/widelec/1,111648, ... zorki.html
esilon, motor jest odjazdowy 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
7-mka to przeca patent eMTiego

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy