Poradzisz sobie. Wierzę w Ciebie. Bądź twardy żołądź, a nie jakiś kasztan.EterycznyŻołądź pisze:Ale vibowit łopatki nie przywiózł.

Poradzisz sobie. Wierzę w Ciebie. Bądź twardy żołądź, a nie jakiś kasztan.EterycznyŻołądź pisze:Ale vibowit łopatki nie przywiózł.
Uprawialiście ostry seks i związałeś się uczuciowo?EterycznyŻołądź pisze: pozostawiając niegojące się blizny oraz syndrom sztokholmski.
Bergen pisze:Uprawialiście ostry seks i związałeś się uczuciowo?
huzar105 pisze:A jakieś zdjęcia?
devlin pisze: Jeżeli ktoś się zastanawia, czy warto jutro jechać - warto, bez zastanowienia.
devlin pisze: Pogoda fantastyczna, bez dzikich tłumów, upał, ale do wytrzymania. Orliki pokazały akrobację zespołową, płk. Kowalik na Su-26 pokazywał rzeczy zaprzeczające istnieniu grawitacji, (...) No i najważniejsze dla mnie - Bf109 oraz ryk silnika Spitfire'a. No i sam Spitfire w locie. Obłęd :)
ET miał. Devlin mu przywiózł - nie wiem po jaką cholerę.Bilex pisze: Mieliście kaski?Zresztą i tak by nie pomogły...
![]()
Naprawdę?osa551 pisze:Buuuu ja bym chciała do Góraszki, niestety względy rodzinne mi nie pozwalają.
Mam walniętego męża, który nie tylko boi się latac samolotami, ale jeszcze boi się jechać na piknik lotniczy, bo wydaje mu się, że mu któryś na głowę spadnie. Wystarczy?Bilex pisze:Naprawdę?osa551 pisze:Buuuu ja bym chciała do Góraszki, niestety względy rodzinne mi nie pozwalają.jakie?
Chyba ci zabiorę laptopa...osa551 pisze:Mam walniętego męża, który nie tylko boi się latac samolotami, ale jeszcze boi się jechać na piknik lotniczy, bo wydaje mu się, że mu któryś na głowę spadnie. Wystarczy?Bilex pisze:Naprawdę?osa551 pisze:Buuuu ja bym chciała do Góraszki, niestety względy rodzinne mi nie pozwalają.jakie?
![]()
Niestety nie wiem które z nas ma lepszą baterię w laptopie ... Ale mogę go zdzielić, chyba dosięgnę.vibowit pisze:osa551, wyłącz mu prąd.
Lecę po czipsy.
Słonko auto to ja też mamEterycznyŻołądź pisze:osa551, o! A daleko są te Łomianki, bo ja na jutrzejszy dzień mam auto załatwione, duże takie, wygodne, cywilizowane...