czyli mam rozumieć że jeżeli w Waszej ofercie jak klient robi remont silnika ma remap gratis tak ? To w takim razie przepraszamAzrael pisze:carfit, o co? Nie wysłałem ani ja ani nikt z 4Turbo wyceny na 10800+2500 remap.

czyli mam rozumieć że jeżeli w Waszej ofercie jak klient robi remont silnika ma remap gratis tak ? To w takim razie przepraszamAzrael pisze:carfit, o co? Nie wysłałem ani ja ani nikt z 4Turbo wyceny na 10800+2500 remap.
W życiu!Bilex pisze: Gal, połączyłeś w jedno post mój i carfita...
Kuba no teraz to chyba przegiołeś,Azrael pisze:carfit, nie, masz rozumieć że pisałem i dzwoniłem do Bolka ze postanowiliśmy mu zrobić specjalną mega promocję specjalnie dla niego, bo miał pecha i go lubimy. Normalnie tak nie robimy. Poza tym nie mam pojecia skąd się wzięła kwota 10800 bo taka nigdy nie padła.
Cała ta sytuacja nabiera dla mnie znamion absurdu. Vert chciał zostawić auto w Waw na robotę, i odebrać je w Waw, normalnie za taką usługe z transportem dodatkowo kasujemy, ale zorganizowałem tak sprawy żeby auto trafiło do Katowic za free, bo Vert to kolega. Potem Vert mówi że jak już padło to żeby chociaż nie musiał czekać tygodniami, to reaorganizujemy grafik serwisu żeby wziąć się za to od razu po weekendzie. Po drodze pojawiają się jakieś kwasy na forum SIP. Pada diagnoza, Vert dostaje wycenę dla normalnego klienta, ale bardzo się krzywi - zarząd się zastanawia w końcu kolega, ma pecha, może go łagodnie potraktować, OK zrobimy mu z mega rabatem żeby miał auto i nie bolało to aż tak bardzo, w końcu stały klient itp itd. dostaje bardzo atrakcyjną ofertę z remapem wliczonym (podkreślałem to kilkakrotnie - w oryginalnej wycenie po normalnych stawkach remap nie był uwzględniony), dzień później Vert do mnie pisze że auto zabiera Carfit bo zarówno Carfit jak i ASO Koper przedstawiły wyceny o jakieś 30% niższe z kutymi tłokami i remapem, robię wielkie oczy ze zdziwienia, że Carfit czy Koper oferują remapy i to de facto darmowe, ale mówię ze jak tak jest to rzeczywiście super cena i sam bym brał taka ofertę.
Afera na forum SIP trwa dalej i dziś nagle się okazuje że żeśmy to wycenili na 13 tysięcy....
Przepraszam ale są jakieś zaburzenia w Matrixie, albo ja czegoś nie rozumiem.
Warto podkreślić że jeżeli coś było niejasne, nieścisłe, były wątpliwości to wszyscy zainteresowani mają swoje numery komórek można zadzwonić o każdej porze dnia i nocy i wyjasnić.
Azrael pisze:Jezcze chciałbym dodać na szybko że niezwykle smutne jest to że ktoś może wpaść na pomysł że Marcin, Tomek, ja, czy ktokolwiek w 4Turbo by zaryzykował reputacją firmy i swoją żeby kogoś oszukać na 1,2,5 czy 10 tys., nawet nie wiem jak to skomentować.
Moze lepiej zostaw to Vert`owi?carfit pisze:nigdy tego nie robię i nie pokazuje prywatnych wiadomości, ( chce to zrobić pierwszy raz ! )
carfit pisze: Kuba no teraz to chyba przegiołeś, nigdy tego nie robię i nie pokazuje prywatnych wiadomości, ( chce to zrobić pierwszy raz ! ) proszę niech mi ktoś pomoże i wklei na forum pliki pod exella ( coś mi pisze jakies pierdoły że nie mogą btć pliki xls.) , wyceny 4T i mojej, żeby wszystko było jasne
Przykre to jest że musimy sie w takim gównie babrac zamiast pić ze sobą wódkę, ale będe bronił swojego zdania .
gruby pisze:Moze lepiej zostaw to vert`owi?carfit pisze:nigdy tego nie robię i nie pokazuje prywatnych wiadomości, ( chce to zrobić pierwszy raz ! )
g.
Azrael pisze:carfit pisze: Kuba no teraz to chyba przegiołeś, nigdy tego nie robię i nie pokazuje prywatnych wiadomości, ( chce to zrobić pierwszy raz ! ) proszę niech mi ktoś pomoże i wklei na forum pliki pod exella ( coś mi pisze jakies pierdoły że nie mogą btć pliki xls.) , wyceny 4T i mojej, żeby wszystko było jasne
Przykre to jest że musimy sie w takim gównie babrac zamiast pić ze sobą wódkę, ale będe bronił swojego zdania .
Jeżeli dostałeś excel z wyceną 4turbo pochodzący od nas to mogła być to wyłącznie wycena przed rabatami i bez remapu.
Sprawdziłem i mam w komórce SMS od Verta zatwierdzający prace w wariancie po rabacie z remapem i podaną kwotą.
gruby pisze:A naprawde to ma teraz znaczenie? Vert wybral tak jak chcial.
g.
ps. A jak tak bardzo musicie sie spierac o cenniki, to niech carfit ujawni swoja oferte, a Azrael 4turbo. Takie przepychanki jakie teraz prowadzicie, nie maja zadnego sensu.
ok ja w takim razie , nic nie robie z autem VERTA, dopóki nie będzie jasnej , klarownej sytuacji z Waszej i Verta strony, mam tylko nadzieje że cała ta zawierucha na obydwu forumach , bedzie miał wiecej korzyści jak głupich sytuacji. Może przynajmniej VERT na tym skorzysta , na czym mi osobiście zalezyAzrael pisze:carfit, pozwoliliśmy sobie potraktować Verta jak kolegę i ponosimy tego konsekwencje, dla mnie osobiście jest to bardzo przykre i jest to nauczką, że nie lepiej nie robić dla nikogo żadnych wyjątków bo się tylko na tym oberwie. Cena ostateczna za naprawę z remapem dla Verta była specjalnie dla niego i nie jestem upoważniony jej podawać, jak kierownictwo 4Turbo tak postanowi to na pewno ona padnie.
Bez komentarza.FAZA666 napisał/a:
Dzień później dowiedziałem, pokrótce o wystąpieniu "awarii silnika" i prawdopodobnie auta nie ujrzę przez dłuższy czas (ok. 2 miesiące)
Współczuję , jak bys chciał w tydzień miec auto to przywieś do mnie.
Bez znaczenia co jest uszkodzone , Auto ma gwarancje sip..rozumiem.
AK
carfit pisze:Może zrobimy wspólny front prac , tak aby klient był jak najbardziej zadowolony? Przemyślcie to
Znaczy co jest dziwne? Że AK się lansuje?
Bardziej, że sobie na taką nielojalność wobec innych serwisów publicznie pozwala...Konto usunięte pisze: Znaczy co jest dziwne? Że AK się lansuje?
Teraz się śmiejesz, kiedyś Tobie padnie silnik wszyscy powiedzą 2 tygodnie, a ASO KOPER razem z lakierowaniem nadwozia powie Ci 3 godziny. To po kolanach będziesz do Warszawy szedł.FUX pisze:Bardziej, że sobie na taką nielojalność wobec innych serwisów publicznie pozwala...Konto usunięte pisze: Znaczy co jest dziwne? Że AK się lansuje?
...przez Częstochowęhuzar105 pisze:Teraz się śmiejesz, kiedyś Tobie padnie silnik wszyscy powiedzą 2 tygodnie, a ASO KOPER razem z lakierowaniem nadwozia powie Ci 3 godziny. To po kolanach będziesz do Warszawy szedł.