Nawigacja w Subaru - nareszcie jest!

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Nawigacja w Subaru - nareszcie jest!

Post 11 cze 2012, o 16:54

Czesc.

Gdzie ja bym mugl kupic mapy Polski i Europy do 2011 Subaru WRX? Ja wiem ze napewno u dealera Subaru w Lodzi, a po za tym to gdzie?

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 11 cze 2012, o 16:56

Mapy dostępne z Subaru są tak nieaktualne i tak drogie że nie warto zawracać sobie nimi głowy. Proponuję zakupić którąś z zewnętrznych nawigacji na rynku - ja Polecam Automapę, jest dostępna na iPhone od niedawna, a pisałeś że używasz. Są też inne opcje ale Polskie drogi przeżywają tak gwałtowną rozbudowę że musi to być coś bardzo często aktualizowanego.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 11 cze 2012, o 17:05

Azrael pisze:Mapy dostępne z Subaru są tak nieaktualne i tak drogie że nie warto zawracać sobie nimi głowy. Proponuję zakupić którąś z zewnętrznych nawigacji na rynku - ja Polecam Automapę, jest dostępna na iPhone od niedawna, a pisałeś że używasz. Są też inne opcje ale Polskie drogi przeżywają tak gwałtowną rozbudowę że musi to być coś bardzo często aktualizowanego.
Aha. Rozumiem. Szkoda bo mam nawigacje z Subaru. :( Teras tylko bedzie radio. :lol:

Napewno gdzies musza byc mapy gdzie moge za darmo sciongnonc z internetu. Musze sie rozglondnonc w takim razie.

Dziekuje za odpowiedz.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 11 cze 2012, o 17:39

scrmnwrx pisze:
Aha. Rozumiem. Szkoda bo mam nawigacje z Subaru. :( Teras tylko bedzie radio. :lol:
Może Twoje urządzenie jest kompatybilne z AutoMapą. Tutaj masz wymagania sprzętowe: http://www.automapa.pl/?PEI=10241&lng=EN

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 11 cze 2012, o 18:05

Umnie tak wyglonda...

Obrazek

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 11 cze 2012, o 18:27

Mapy są tylko niespecjalnie użyteczne.

ODPOWIEDZ