Czesc.
Gdzie ja bym mugl kupic mapy Polski i Europy do 2011 Subaru WRX? Ja wiem ze napewno u dealera Subaru w Lodzi, a po za tym to gdzie?
Nawigacja w Subaru - nareszcie jest!
Re: Nawigacja w Subaru - nareszcie jest!
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Mapy dostępne z Subaru są tak nieaktualne i tak drogie że nie warto zawracać sobie nimi głowy. Proponuję zakupić którąś z zewnętrznych nawigacji na rynku - ja Polecam Automapę, jest dostępna na iPhone od niedawna, a pisałeś że używasz. Są też inne opcje ale Polskie drogi przeżywają tak gwałtowną rozbudowę że musi to być coś bardzo często aktualizowanego.
Aha. Rozumiem. Szkoda bo mam nawigacje z Subaru. :( Teras tylko bedzie radio.Azrael pisze:Mapy dostępne z Subaru są tak nieaktualne i tak drogie że nie warto zawracać sobie nimi głowy. Proponuję zakupić którąś z zewnętrznych nawigacji na rynku - ja Polecam Automapę, jest dostępna na iPhone od niedawna, a pisałeś że używasz. Są też inne opcje ale Polskie drogi przeżywają tak gwałtowną rozbudowę że musi to być coś bardzo często aktualizowanego.

Napewno gdzies musza byc mapy gdzie moge za darmo sciongnonc z internetu. Musze sie rozglondnonc w takim razie.
Dziekuje za odpowiedz.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Może Twoje urządzenie jest kompatybilne z AutoMapą. Tutaj masz wymagania sprzętowe: http://www.automapa.pl/?PEI=10241&lng=ENscrmnwrx pisze:
Aha. Rozumiem. Szkoda bo mam nawigacje z Subaru. :( Teras tylko bedzie radio.![]()
Umnie tak wyglonda...