EURO 2012

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Re: EURO 2012

Post 12 cze 2012, o 23:35

Kruszyn pisze:OBK H6, mówiłem buratowi , żeby do wszystkich mówił kochanie ,nie będzie się mylił :giggle:
To jak w tym kawale:
Parka budzi się rano w łóżku
- Dzień dobry kochanie
- Dzień dobry robaczku
- jak się spało myszko?
- cudownie misiu
- a jak Ci było wczoraj kwiatuszku
- ...weź się kurwa przyznaj że też nie pamiętasz jak mam na imię... :whistle:

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2,0 XT MY03 - Kocur ;)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 12 cze 2012, o 23:36

OBK H6 pisze:Remek
Mea culpa mea culpa - przyznaję się oficjalnie, że przed Euro obstawiałem 3 mecze - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor :-)

odszczekuję na kolanach HAU HAU HAU

PS.
Co nie zmienia faktu, że nasi grają na razie najsłabiej z wszystkich drużyn - ale widocznie na razie to wystarcza. To jest turniej, pamiętam mistrzostwa gdzie drużyna wygrywała ostatni mecz w grupie i potem dochodziła do półfinału... to była chyba Rosja 4 lata temu, a to samo było z Turkami nie pamiętam na której z ostatnich imprez - mieli tyle szcześcia, że szok - grali ostatni mecz w grupie z Czechami i Cech zrobił klopsa, prezentując im awans do kolejnej rundy. Patrząc na jego dzisiejszą dyspozycję - widzę dla naszych szansę - trzeba Melinde i Burata wysłać za jego bramke do Wrocka :giggle: :giggle: :giggle:

Marlena OBK H6 Marlena :giggle: :giggle: :giggle: :mrgreen:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 23:37

Konto usunięte pisze:Bardzo ważny ten remis. Nie punktowo, ale mentalnie, bo dodał wiary i piłkarzom i nam. Cieszę się baaardzo, że nie zdobędę żadnych punktów w naszym typowaniu :thumb: :thumb:
w nagrodę dokładamy Ci jeden rok do Twojego wieku - tak na 12 czerwca
prezent dostałeś od Błaszczykowskiego ;-)
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 23:40

Marlena pisze: Marlena OBK H6 Marlena :giggle: :giggle: :giggle: :mrgreen:
znowu mi się kawał skojarzył...
Idzie dres przez osiedle. Trzy paski, łańcuchy, bez karku, piez bez karku...
Podchodzi pod jakąś klatkę i zaczyna się drzeć:
"Zajebala! Zaaaajeeebala! Zaaaajebala!"
Po chwili otwierają się drzwi balkonu i wychodzi lafirynda. Blond, tipsy , cyc itd. I krzyczy do dresa:
"Tyle razy ci mówiłam: IZABELA! IZABELA!"

Edyta:
Poza tym właśnie zabrakło piwa. Kibice nie mogą w to uwierzyć, a obsługa rozkłada ręce

Więcej... http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... z1xWVHonDw

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 12 cze 2012, o 23:48

OBK H6 pisze:
Edytka: burat mam nadzieję, że kulturalnie z sąsiadką reprezentowałeś forum? :giggle:
no ba ,pewnie nawet w przerwie meczu podszedłem do tych greków i mówię ,żeby się tak nie smucili i trochę zaczęli dopingować to jak się ten narożnik rozkręcił to uciszył cały stadion Czechów i jeden z nich walną babola :giggle: :giggle:
Kruszyn pisze: żeby do wszystkich mówił kochanie ,nie będzie się mylił :giggle:
ee cfaniak ja się nie mylę :-p :-p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a i Marlena nie wrzuciła zdjęcia takiego jednego starszego greka który najwyraźniej znał sędziów na tym spotkaniu i usilnie cały czas próbował im powiedzieć ,że ostatnio spotkali się na jakiejś greckiej wyspie Malaka bo cały czas to do nich krzyczał malka, malaka, malaka :giggle: :giggle: :mrgreen:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 23:51

Link: http://www.dailymotion.com/video/xrhtjd ... t?start=85
komentarz ruskich w tv - palce lizać, tzn cisza :-)

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 12 cze 2012, o 23:54

no to wrzucam Greka, chyba jedynym słowem jakie znał było malaka :giggle: :giggle: to ten z brzuszkiem :mrgreen:

Obrazek

w lewym dolnym rogu Miłosz - starsza latorośl Burata

wideła wrzucę jutro :thumb:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 12 cze 2012, o 23:57

OBK H6 pisze: - ...weź się kurwa przyznaj że też nie pamiętasz jak mam na imię... :whistle:
he he he dobre. Znam mocniejszy ale raczej nie nadaje się na forum ... :giggle:
To jak rozmawia dwóch kumpli..
-spałeś z moja żoną
-przysięgam nie zmrużyłem oka :-)
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 12 cze 2012, o 23:58

burat pisze:
Kruszyn pisze: żeby do wszystkich mówił kochanie ,nie będzie się mylił :giggle:
ee cfaniak ja się nie mylę :-p :-p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no nie mylisz się, nie mylisz :giggle: :giggle: :whistle:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 13 cze 2012, o 00:05

OBK H6 pisze: trzeba Melinde i Burata wysłać za jego bramke do Wrocka

Oooo, o czymś nie wiemy? :evilgrin:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 cze 2012, o 00:13

Konto usunięte pisze:
Oooo, o czymś nie wiemy? :evilgrin:

Najwyraźniej... :giggle:

barton
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 13 cze 2012, o 00:16

no i fajnie jest bo będą emocje :) I gra jest o coś więcej niż jak zwykle o czapkę gruszek zwaną honorem. Myślę, że będzie się działo skoro wyjście z grupy daje tylko wygranie z pepikami, więc będzie full atak :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 13 cze 2012, o 00:28

pojechałem po piwo. Należy się za kibicowanie i zdarte gardło.

Staję na światłach przy metrze służew. Dwa przystanki odpowiadają sobie trąbkami pi pi pipipi pipipipi pipi. Koło mnie stoi ładna czarna bejca. Trochę z przodu. Odpowiadam kibicom dzwiękami boxera w ten sam rytm, ładnie wyszło. Bejca się cofa - myślę czeka aż będzie wolne na ćwiarę - ale pokazuje mi tak :thumb: , walimy sobie kiwki z pełnym bananem i pyrkamy w swoją stronę.

Źle kurna? 8-)

"Wszyscy jesteśmy drużyną narodową!"

chyba skoczę na miasto :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 13 cze 2012, o 00:37

Wróciłem ze stadionu - przepraszam za brak relacji live, ale Orange jak zwykle mnie nie zawiódł, i odciął połączenia na stadionie. Klasyka.

Generalnie, straszny festyn - kupa przypadkowego luda, całe szczęście że siedziałem w jakimś w miarę ogarniętym towarzystwie. Ciągnęliśmy doping ile się dało, ale trudno jest dopingować gdy ludziom nie chce się otworzyć paszczy, poza tym było kilka konkurencyjnych grup dopingowych. Na ile się dało, jakoś to ciągnęliśmy.

Nie wiem co było słychać w tv, ale poleciało od nas i "tylko zwycięstwo", i "ruska k...", generalnie jakaś zabawa była. Doping niestety gasł bardzo szybko i trudno było towarzystwo rozruszać, a jak straciliśmy bramkę, to wszyscy zaczęli siadać i przez moment wiało grozą, na szczęście udało się utrzymać jakieś odgłosy paszczowe do końca pierwszej połowy, potem było już trochę lepiej.

Rosjanie po swojej bramce odpalili dwie petardy. W ogóle byli dobrze zorganizowani, z sektorówką, prowadzili równy doping, ale wiadomo, jak jedzie zorganizowana grupa to łatwiej o utrzymanie dopingu. Na koniec policja kazała im zostać 20 minut na sektorze - olali to kompletnie, po meczu chodzili na zewnątrz. A policję to chyba z całego województwa ściągnięto na ten mecz :giggle:

Wynik moim zdaniem zasłużony, na stadionie spokój - niby Rosjanie chodzili między nami, ale jakiegoś bratania się z żadnej strony nie było.

To tyle w telegraficznym skrócie... mam nadzieję, że jutro nie będę musiał za dużo mówić :evilgrin:

Jak ogarnę fotki to wrzucę :->

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 cze 2012, o 00:37

Alan, Alan, Alan! pisze: chyba skoczę na miasto :mrgreen:
podjedz po mnie :mrgreen:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 13 cze 2012, o 00:38

Alan, Alan, Alan!, no pewno ,że wal gdyby nie odległość już bym siedział na rynku we Wrocku i się bratał z Czechami i Grekami :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 13 cze 2012, o 07:05

Konto usunięte pisze: Generalnie, straszny festyn - kupa przypadkowego luda, całe szczęście że siedziałem w jakimś w miarę ogarniętym towarzystwie. Ciągnęliśmy doping ile się dało, ale trudno jest dopingować gdy ludziom nie chce się otworzyć paszczy, poza tym było kilka konkurencyjnych grup dopingowych. Na ile się dało, jakoś to ciągnęliśmy.

Nie wiem co było słychać w tv, ale poleciało od nas i "tylko zwycięstwo", i "ruska k...", generalnie jakaś zabawa była. Doping niestety gasł bardzo szybko i trudno było towarzystwo rozruszać, a jak straciliśmy bramkę, to wszyscy zaczęli siadać i przez moment wiało grozą, na szczęście udało się utrzymać jakieś odgłosy paszczowe do końca pierwszej połowy, potem było już trochę lepiej.

Większość z nich była zapewne pierwszy raz na stadionie. Patrz na to Marcin jak na szansę zmiany i zapełnienia stadionów nie tylko przez kiboli :-p

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 13 cze 2012, o 09:49

Konto usunięte, z perspektywy telewizora doping wyglądał na bardzo aktywny i rozwrzeszczany 8-)

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 13 cze 2012, o 09:59

barbie, nie wiesz że telewizja kłamie ;-)
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 13 cze 2012, o 10:01

trudno te krzyki nazwać dopingiem :giggle:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 13 cze 2012, o 10:17

sędzia to akurat ruskom pomagał, niemiec jeden, polaka Lewandowskiego prawie zmiażdżyli

ale meczyk był naprawdę fajny

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 13 cze 2012, o 10:20

esilon, za często to piłki nie oglądasz, co? :mrgreen:
czarne jest piękne...

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 13 cze 2012, o 10:22

esilon pisze:sędzia to akurat ruskom pomagał, niemiec jeden, polaka Lewandowskiego prawie zmiażdżyli

ale meczyk był naprawdę fajny

za to na Grecja -Czechy zfaulowali sędziego, bidulek się wywrócił ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 13 cze 2012, o 10:22

Najlepsze do dopingu byłyby ze 4 bataliony wojska. Przynajmniej by nie zrobili wiochy na pół europy i nie dali się sprowokować do głupiej bitki :whistle:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 13 cze 2012, o 10:33

Konto usunięte, Ty to jak czasem pomyślisz, to nawet coś wymyślisz. :mrgreen:

Korea Północna stosowała ten manewr na MŚ. Działało? Działało! Jak źle śpiewali to groźba karceru i wszystko banglało.
W sumie u nas "na żylecie" czasami podobnie bywa. :giggle:
czarne jest piękne...

ODPOWIEDZ