i można opuścić Euro z Honorem po pięknej walce... MOŻNA... Ale musi być jeden warunek spełniony: to nie są kopacze o barwach biało czerwonych z Polski...
Sorry, ale jak przeczytałem ile dostali tzw. pakietu startowego i za dwa remisy to ciśnienie złapałem (mimo, że mi to powinno wisieć), że o premiach za wygrane mecze nie wspomnę... I jeszcze jakieś walki o wysokości kwot w euro były. Myślę, ze gdyby zebrać drużynę z forum i dać im taką pensję to pewnie gryźlibyśmy trawę z ambicji... A grajkowie mieli to w pędzlu (nie licząc kilku wyjątków) i zdechli kondycyjnie...
Po drugie jakieś jaja z biletami... Coś czuję, że mogło być tak, że jak nie dostaniemy biletów (w znaczeniu: my piłkarze) to nie gramy i wstawcie sobie juniorów... Aczkolwiek z drugiej strony jakieś leśne dziadki w sektorze VIP a bilety zawodników to jak wypadło ;)
PO trzecie...(może uznać mnie za głupka ktoś): jakim autorytetem dla zawodników może być trener, który nie potrafi zbudować logicznej wypowiedzi to raz. A po drugie część z graczy ma w swoich klubach np. najlepszych specjalistów, przybywają potem na kadrę i słyszą od franka: zapie&*#! No trochę to śmiech na sali...
Po czwarte, to PZPN'owi w aspekcie przygotowań drużyny do samego turnieju nie można chyba nic zarzucić. Grajkowie mieli wszystko co chcieli...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, o 23:12 przez
barton, łącznie zmieniany 2 razy.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"