Chciałbym się pozbyć kilku rzeczy

1) Felgi stalowe KROMAG/KFZ 9625, 16 cali, 6,5JJ, ET48, 5x100, wchodzą na 4-tłoczek GT – 3szt. Kupiłem w zeszłym roku cały komplet, ale niestety jedną mocno pogiąłem i wylądowała na złomie :( Te trzy które sprzedaję wyglądają, że są ok, wymagają odświeżenia – pomalowania. Sprzedam wszystkie 3 za powiedzmy 300PLN i najchętniej z odbiorem osobistym (Wrocław). Chciałem wcześniej dokupić sobie jedną sztukę i na allegro ceny zaczynają się od 150PLN, więc wydaje mi się, że 300 za 3 szt. jest uczciwie :)

2) Blow-off firmy Bailey Motorsport z flanszą do GT 99/00. Nie wiem jaki to model, był zamontowany w mojej wannie gdy ją kupiłem. Przy okazji remontu silnika zakupiłem i zamontowałem seryjny DV. W komplecie dorzucam uszczelkę jak na foto, ale myślę, że powinna ona raczej posłużyć jako wzór dla nowej :) Blow-off robił bardzo ładne, aczkolwiek nie bardzo głośne psssss. Chciałem mieć serię, no więc mam ;) SPRZEDANY

3) Szczęki hamulcowe LUCAS (obecnie TRW) GS 8584 (kod IC: LUC GS8584) + zestaw montażowy Quick Brake 0760 (kod IC: QB105-0760) - (Całość powinna pasować do: Forester SF, Impreza GC/GF, Legacy BC/BD/BG) – szczęki średnica 228mm, szerokość 35mm. Kupiłem do siebie, dopasowane wg Inter Cars, ale okazało się, że do mnie muszą mieć średnicę 170mm (nie sprawdziłem tego wcześniej i ślepo zaufałem katalogowi). Cały zestaw jest nowy. Nie wiem kiedy zostały wyprodukowane szczęki, bo na opakowaniu jest jeszcze LUCAS a nie TRW, więc mogły trochę na półce przeleżeć… SPRZEDANE

Więcej zdjęć mogę wysłać na maila, bo coś nie udaje mi się ich tutaj załadować

Zapraszam do negocjowania cen i do kontaktu telefonicznego 602 702 083.