[S] Felgi stalowe 16', BOV, szczęki hamulcowe

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
kris82
2 gwiazdki
Auto: GT '99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Felgi stalowe 16', BOV, szczęki hamulcowe

Post 21 cze 2012, o 16:36

Witam,

Chciałbym się pozbyć kilku rzeczy :mrgreen:

1) Felgi stalowe KROMAG/KFZ 9625, 16 cali, 6,5JJ, ET48, 5x100, wchodzą na 4-tłoczek GT – 3szt. Kupiłem w zeszłym roku cały komplet, ale niestety jedną mocno pogiąłem i wylądowała na złomie :( Te trzy które sprzedaję wyglądają, że są ok, wymagają odświeżenia – pomalowania. Sprzedam wszystkie 3 za powiedzmy 300PLN i najchętniej z odbiorem osobistym (Wrocław). Chciałem wcześniej dokupić sobie jedną sztukę i na allegro ceny zaczynają się od 150PLN, więc wydaje mi się, że 300 za 3 szt. jest uczciwie :)
Obrazek

2) Blow-off firmy Bailey Motorsport z flanszą do GT 99/00. Nie wiem jaki to model, był zamontowany w mojej wannie gdy ją kupiłem. Przy okazji remontu silnika zakupiłem i zamontowałem seryjny DV. W komplecie dorzucam uszczelkę jak na foto, ale myślę, że powinna ona raczej posłużyć jako wzór dla nowej :) Blow-off robił bardzo ładne, aczkolwiek nie bardzo głośne psssss. Chciałem mieć serię, no więc mam ;) SPRZEDANY
Obrazek

3) Szczęki hamulcowe LUCAS (obecnie TRW) GS 8584 (kod IC: LUC GS8584) + zestaw montażowy Quick Brake 0760 (kod IC: QB105-0760) - (Całość powinna pasować do: Forester SF, Impreza GC/GF, Legacy BC/BD/BG) – szczęki średnica 228mm, szerokość 35mm. Kupiłem do siebie, dopasowane wg Inter Cars, ale okazało się, że do mnie muszą mieć średnicę 170mm (nie sprawdziłem tego wcześniej i ślepo zaufałem katalogowi). Cały zestaw jest nowy. Nie wiem kiedy zostały wyprodukowane szczęki, bo na opakowaniu jest jeszcze LUCAS a nie TRW, więc mogły trochę na półce przeleżeć… SPRZEDANE
Obrazek

Więcej zdjęć mogę wysłać na maila, bo coś nie udaje mi się ich tutaj załadować :-|
Zapraszam do negocjowania cen i do kontaktu telefonicznego 602 702 083.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, o 12:02 przez kris82, łącznie zmieniany 2 razy.

kris82
2 gwiazdki

Re: [S] Felgi stalowe 16', BOV, szczęki hamulcowe

Post 21 cze 2012, o 23:13

BOV wstępnie zarezerwowany

kris82
2 gwiazdki

Post 26 cze 2012, o 01:20

Blow-off sprzedany, reszta aktualna!

kris82
2 gwiazdki

Post 25 lip 2012, o 12:02

Szczęki sprzedane. Felgi póki co aktualne.

kris82
2 gwiazdki

Post 27 wrz 2012, o 11:54

No i wszystko sprzedane :mrgreen:

ODPOWIEDZ