Zbliża się sesja. Muszę wkuć 3 podręczniki (to jedyny sposób na tego Profesora

Niech mnie ktoś przytuli....

Krew...?WiS pisze: Idę umyć ręce z tego czerwonego czegoś, po dzisiejszych zaliczeniach...
WiS, Wniosek z Twojej wypowiedzi jest prosty. IIWŚ skończyła sie w 1991 rokuWiS pisze:
Idę umyć ręce z tego czerwonego czegoś, po dzisiejszych zaliczeniach...
WiS pisze: Owszem, Krzyżacy wtedy ostatecznie poddali się Indianie Jonesowi![]()
Uff...WiS pisze:Skądże.
Dość dobry. Mogłem ulać dwie trzecie, a zdecydowałem się tylko na jedną trzecią. Starooość... czyli lenistwo.Gal pisze: z Ciebie dobry człowiek
Świete słowa....WiS pisze: 20 lat temu takich artystów pióra nie dopuszczało się do matury w wieczorówce.
WiS pisze:Owszem, Krzyżacy wtedy ostatecznie poddali się Indianie Jonesowi
WiS pisze: Mogłem ulać dwie trzecie, a zdecydowałem się tylko na jedną trzecią.
WiS pisze: Mogłem ulać dwie trzecie, a zdecydowałem się tylko na jedną trzecią. Starooość... czyli lenistwo.
WiS pisze: 20 lat temu takich artystów pióra nie dopuszczało się do matury w wieczorówce.
A dziś - to radosna twórczość ludzi z wyższym wykształceniem (bo już są po licencjacie), ubiegających się właśnie o tytuł magistra (pomyśleć, że kiedyś "magister" oznaczało "mistrz")
trzeba było kupić samoloty od Francuzów albo Norwegów.
U nas jest fajnie, chodź do nas. Dostaniesz wszystkie notatki. Projekty też się załatwiWRC fan pisze: Kurde, a ja właśnie szukam dla siebie jakichś studiów...w co ja najlepszego się pakuję
So What! pisze: WRC fan, masz zamiar studiować tylko po to, żeby magistrem zostać![]()