Właśnie zobaczyłem to na internecie. Pachnie jakąś niezłą rozpierduchą na przyszłość.
Pytanie tylko kto się przyzna.
Swoją drogą w Warszawie aktualnie też przebywają wycieczki z Izraela.

Właśnie zobaczyłem to na internecie. Pachnie jakąś niezłą rozpierduchą na przyszłość.
Jeśli by to miała być szyba o całej powierzchni podgrzewanej, to jak najbardziej warto byłoby.srnk pisze:Droga wycieczko, pytanie: szyba jest (była) nieogrzewana, czy jak bym teraz założył ogrzewaną to się to bezproblemowo podłączy, czy dużo dłubania i zakładać zwykłą?
Allegro?Jakieś podpowiedzi gdzie szukać szyby w dobrej cenie?
Ej faktycznie tu wypadki i się zabijają w rajdach tu ktoś umrze np. jakiś bokser czy ktoś teraz znowu Kulej zmar Łapicki też zmar no po prostu świat się do góry dupą przewraca.
O, przepraszam, po podgrzaniu mniej gwizdało w uszczelceЛукашэнка pisze: fabrycznie w Subaru - ogrzewany tylko wąski pas na dole - to bezużyteczne rozwiązanie
Wyjaśnienie pierwsze ostatniej czarnej serii - to pech i statystyka. Drugie - względnie coraz powszechniejszy i łatwiejszy dostęp do szybkiego sprzetu, to większe ryzyko że coraz częściej ten sprzęt człowieka przerasta. Niekoniecznie zawodnika: także organizatora, kibica...burat pisze: co się dzieje
Bo starsi mężczyźni umierają? Moim zdaniem to smutne, acz raczej naturalne.subarka665 pisze: teraz znowu Kulej zmar Łapicki też zmar no po prostu świat się do góry dupą przewraca
Jakaś podpowiedź nie w temacie szyby, ale w temacie allegro:Лукашэнка pisze:
Jakieś podpowiedzi gdzie szukać szyby w dobrej cenie?
Allegro?
Gal,Gal pisze: Nie wiem czy w przypadku szyb samochodowych jest tak samo, ale podejrzewam, że tak może być.
No toto ja wiem że to jest naturale,ale szkoda mi bardzo jest tych ludzi.WiS pisze: Bo starsi mężczyźni umierają?
Taaa Ty i starzec z jedną nogą w grobie... Jak znam życie to byłoby tak że ludzie mówili by na Ciebie Milordzie , a co do burata to ten byłby rycerzem, a co do mnie to nie wiem nikim może tak, tylko nie starą pannąWiS pisze:
Jeszcze 300 lat temu ja byłbym już np. uważany za starca jedną nogą w grobie
Ja jestem proletariusz.subarka665 pisze: byłoby tak że ludzie mówili by na Ciebie Milordzie
Burat, no koleżanka jak nic sugeruje Ci ten, noooo... twardy łebsubarka665 pisze: co do burata to ten byłby rycerzem
OK to by wołali na Ciebie ProletariuszuWiS pisze:Ja jestem proletariusz.subarka665 pisze: byłoby tak że ludzie mówili by na Ciebie Milordzie
A toto ja może podziękuję za kościelną karierę, wolę być Twoją służącąWiS pisze: Więc raczej Eminencjo, bo w tamtych czasach, w naszej szerokości geograficznej, dla ludzi niskiego stanu jedyną szansą na komfortowe nicnierobienie była kariera kościelna![]()
subarka665,subarka665 pisze:No toto ja wiem że to jest naturale,ale szkoda mi bardzo jest tych ludzi.WiS pisze: Bo starsi mężczyźni umierają?
Można na to spojrzeć inaczej - los oszczędził im sporo bólu i rozczarowania.Лукашэнка pisze: Szkoda mi tych, którzy odeszli, a nie dane im było jeszcze zakosztować życia
Tak, patrząc w ten sposób, to pocieszające.WiS pisze:Można na to spojrzeć inaczej - los oszczędził im sporo bólu i rozczarowania.Лукашэнка pisze: Szkoda mi tych, którzy odeszli, a nie dane im było jeszcze zakosztować życia
No tak masz rację. Mnie też jest bardzo szkoda tych co odeszli, ale wiesz ja jeszcze przeżywam śmierć mojego taty brata, który zmarł 4 lata temu pamiętam jak uwielbiał jeździć tirami i to jeszcze zmarł nam trzy dni przed świętami Bożego Narodzenia wtedy miał 40 lat, więc wiesz mi to ciągle chodzi dlaczego tak się stało ?? i czemu?? No, ale wygląda na to że ten na górze tak zarządził i tam musiało byćЛукашэнка pisze:subarka665,subarka665 pisze:No toto ja wiem że to jest naturale,ale szkoda mi bardzo jest tych ludzi.WiS pisze: Bo starsi mężczyźni umierają?
a mnie nie jest szkoda ani mężczyzny, któremu przyprawia rogi o szcześćdziesiąt lat młodsza żona, ani takiego, który w sędziwym wieku przeniesie się na łono abrahamowe...
bo po prostu obie sytuacje są najnormalniejsze w świecie.
![]()
Istotniejsze od tego "ile" jest to "jak" przyżywany swoje najlepsze dni w tej doczesnej poczekalni.
Szkoda mi tych, którzy odeszli, a nie dane im było jeszcze zakosztować życia.
Niewątpliwie nikt z nas nie otrzymuje żadnej gwaracji dotyczącej doczesnego życia, ani własnego, ani też tych, których odejścia są dla nas tak bolesne.subarka665 pisze:No tak masz rację. Mnie też jest bardzo szkoda tych co odeszli, ale wiesz ja jeszcze przeżywam śmierć mojego taty brata, który zmarł 4 lata temu pamiętam jak uwielbiał jeździć tirami i to jeszcze zmarł nam trzy dni przed świętami Bożego Narodzenia wtedy miał 40 lat, więc wiesz mi to ciągle chodzi dlaczego tak się stało ?? i czemu?? No, ale wygląda na to że ten na górze tak zarządził i tam musiało być
dzięki ci za wiarę w człowiekasubarka665 pisze: a co do burata to ten byłby rycerzem,
no coś takiego pewnie jak Monthy PhytonWiS pisze:
Burat, no koleżanka jak nic sugeruje Ci ten, noooo... twardy łeb![]()