OSCAR pisze:No w koncu, juz myslalem ze sie obrazilasMarlena pisze:OSCAR, 60 km od Wrocka możesz sobie looknąć na mojego Kocura.![]()
Fajniezobacze jak bede z czasem bo kawalek jest (ja z psiego pola), ale jakby co to zapakuje rodzinke i Ci tam sie zwale na rekonesans. Oczywiscie wczesniej sie umowie.
Pytanko, czy forestery XT maja w oem-ie skorzane kierownice ? bo sie rozczarowalem jak zlapalem tego z US. Odzwyczailem sie juz od trzymania auta za plastik.
Dwa, czy ktos slyszal o niby dobrym nieautoryzowanym serwisie subaru w Kiełczowie pod Wrocławiem ? Mam tam 2km, wiec po powrocie obadam ta miescine w poszukiwaniu. Ponoc tam tez mozna cos kupic a przynajmniej, mam nadzieje, zalapac kontakty do ludzi co chca sprzedac.
pozdrawiam
Generalnie to nie mam w zwyczaju się obrażać

Kierownicę mam skórzaną, plastiku nie widziałam w żadnym subaraku. W tej chwili mam kierownicę Momo, oryginał z Kocura jest w MTS, jak będę miała chęć wymiany to mi wymienią.
Jako serwis polecam MTS Subaru w Dzierżoniowie - nie masz daleko ale możesz być pewny profesjonalności i tego, że nie będzie lipy. Ja kupiłam Kocura właśnie z MTS - tam był również "budowany" od podstaw dla ówczesnego właścicela. W tej chwili w MTS jest do sprzedania Forek własciciela ale rocznik chyba 2006, cena bardzo dobra.