FUX, za ile osóbFUX pisze: 2 tygodnie ze 2kjuro
FUX pisze: Na 2 tygodnie ze 2kjuro trza przygotować. Podobnie, jak nad Bałtykiem.
Obstawiam, ze 2+2. My za fajne kwatery płacimy w tym roku po 55. Ale mam wrażenie, ze w knajpach jest nieco drożej niż w ubiegłym roku, albo to kwestia bardziej popularnej miejscówki.Kruszyn pisze:FUX, za ile osóbFUX pisze: 2 tygodnie ze 2kjuro
Jest cholernie gorąco, ale zawsze można się schłodzić w morzu lub też zimnym KarlovačkoKonto usunięte pisze:
Mam nadzieję, że w Chorwacji jest trochę chłodniej niż w wawie przez ostatni tydzień
burat pisze:Kruszyn, słabo tam z plażami![]()
Fux, niekoniecznie.FUX pisze:burat, tak poniżej Zadaru się fajna cro zaczyna.
FUX pisze:Na 2 tygodnie ze 2kjuro trza przygotować.
Jasne ,w pięć osóbFUX pisze: Zakładam, że jedziesz skodą favorit w gazie...![]()
Ja to nazywam "schody"Godlik pisze: przecież np. wyjazd z KRK w stronę Kielc/Wawy to jakiś dramat
Ostatnio obserwuję taką prawidłowość, że info o nabitych fotoradarach są coraz wstrzemięźliwiej podawane.Godlik pisze: Na radyjku oczywiście 'czysto masz'...
nadziałeś się na te nowe stacjonarne czy też jakieś ruchome? niestety ludzie wszystkiego nie widzą i nie zawsze pomogą - poza tym te nowe budki lokalesi szybko poznają i o nich już nie mówią na cb bo to stały element krajobrazu.Godlik pisze: Na radyjku oczywiście 'czysto masz'
Wyjechaliśmy chwilę po 20. Po 9 rano w sobotę byliśmy u teściów w Suchej. Kilka godzin snu i wieczorem Sucha -> WAW.Лукашэнка pisze: Gdybym ja wracał na tej trasie, to wyjeżdżałbym z Breli o 18:00.
No właśnie nie wiem. Zaskoczył mnie tak mocno, że się nie zdążyłem zastanowić. Ale wydaje mi się, że w nawigacji nie miałem go zaznaczonego, więc może to i przenośny. 3km dalej stał patrol z suszarką, więc może go pilnowali :)inquiz pisze: nadziałeś się na te nowe stacjonarne czy też jakieś ruchome?
No i miałem rację. Dzisiaj odebrałem polecony. Kilka pięknych kartek, w kolorze, ze zdjęciem, w tym świadectwo homologacji fotoradaru i gotowy druk do wypełnienia i odesłania. A wszystko ze Straży Miejskiej w Tarczynie, czyli wspaniały sposób na podreperowanie lokalnego budżetu.Godlik pisze: A teraz, kiedy już się cieszyłem że wbrew tradycji chyba zaliczę wyjazd bez punktów, tuż przed Jankami dostałem piękny strzał flashem prosto w twarz... Na radyjku oczywiście 'czysto masz'... No i będzie z 10 pktów jak nic, bo było 70.