Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
- Auto: 2011 Subaru WRX
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Wyjechalem z domu o 6 pociongiem do Warszawy , dopiero wrucilem ale z Subaru !

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Azrael pisze:
Zdaje się że teraz można łatwiej uzyskać pozwolenie na broń jak się jest kolekcjonerem.
na sprawną broń kolekcjonerską jest praktycznie taka sama procedura i człowiek jest petentem u pana władzy. wymogi też należy spełnić podobne np co do zabezpieczenia czyli ma leżeć w szafie pancernej - o powiedzeniu nad kominkiem można zapomnieć. można posiadać bez niczego z certyfikatem dezaktywacji z CLK (z innych krajów UE się nie liczy) - trzeba zniszczyć bezpowrotnie a do tego procedura długotrwała i kosztowna.
scrmnwrx pisze:
Mialem isc porozmawiac z policjom w tym tygodniu jak to zalatwic.
Pójść możesz ale uważaj co powiedzą abyś się nie wkopał. IMO lepiej tą broń zostawić w dobrych rękach w USA i niech sobie czeka nasmarowana. U nas najwyżej pójdziesz na strzelnicę na jakiś czas i postrzelasz z tego co tam mają aby nie wyjść z wprawy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
maf1
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
scrmnwrx pisze:Konto usunięte pisze:scrmnwrx pisze:
Ja bym sam chcial swoje bronie przywiesc tutaj,
Kiedy żołnierz może używać broni?
Kiedy Bronia skończy 15 lat!
Wiem że stare, ale jare

Pierwszy ras to slysze.
A wiesz co robi pedofil po stosunku z łysą kobietą?
...
Odkłada ją do łóżeczka.
Wraca pedofil do domu a jego dziewczyna spakowana i stwierdza, że odchodzi bo dowiedziała się, że jest pedofilem.
Ostre słowa jak na ośmiolatkę, odpowiada pedofil.
maf1
-
KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
KamilP
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Jade na inspekcje samochudu...mam nadzieje ze bedzie dobrze .
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
scrmnwrx, jak przegląd? Zaliczony?
Konto usunięte
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Przeglond zaliczony. Dzisiaj rejstruje i ubezpieczam ac i oc na wartosc samochodu. Chociasz teras nie bede musial caly czas miec auto na oku w miescie.
scrmnwrx
-
citan
- 5 gwiazdek
- Auto: japońskie
-
Polubił:
41 razy
-
Polubione posty:
14 razy
scrmnwrx, cześć i czołem!
Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.
I nie załamuj, nie poddawaj i nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze. :)
PS. Zmieniałeś lampy przed przeglądem (przednie/tylne)?
citan
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
14 razy
-
Polubione posty:
19 razy
scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
Konto usunięte
-
KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
rowniez ma polskie korzenie jak Ty?
KamilP
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Auto zarejstrowane i jusz ma Polskie tablicze. Dzisiaj o pierwszej zalatwiam ubezpieczenie...i bedtime morzna jezdzic bez strachu.
scrmnwrx
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!
Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.
Czesc. Nie zmienialem zadnych lamp przed przeglondem. Wszystko jest dobrze, chocaisz tak mi powiedzieli.
scrmnwrx
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
Zona zadowolona ale tez dostosowuje sie do Polski. Ja 24 lata w stanach a zona gdzies 11.
scrmnwrx
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
KamilP pisze:Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
rowniez ma polskie korzenie jak Ty?
Tak, zona urodzona w Lodzi.
scrmnwrx
-
scrmnwrx
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!
Fajnie by bylo sie zapoznac z wami. Chcem niedlugo zaliczyc wyjazd na mazury i gdzies w Lodzi sa baseny .
Jak ktos z was gra w tenisa , to bym chetnie zagral .
scrmnwrx