No i przylecialem...

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: No i przylecialem...

Post 25 lip 2012, o 21:06

Wyjechalem z domu o 6 pociongiem do Warszawy , dopiero wrucilem ale z Subaru ! :mrgreen: :mrgreen:

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 25 lip 2012, o 21:52

Azrael pisze: Zdaje się że teraz można łatwiej uzyskać pozwolenie na broń jak się jest kolekcjonerem.
na sprawną broń kolekcjonerską jest praktycznie taka sama procedura i człowiek jest petentem u pana władzy. wymogi też należy spełnić podobne np co do zabezpieczenia czyli ma leżeć w szafie pancernej - o powiedzeniu nad kominkiem można zapomnieć. można posiadać bez niczego z certyfikatem dezaktywacji z CLK (z innych krajów UE się nie liczy) - trzeba zniszczyć bezpowrotnie a do tego procedura długotrwała i kosztowna.
scrmnwrx pisze: Mialem isc porozmawiac z policjom w tym tygodniu jak to zalatwic.
Pójść możesz ale uważaj co powiedzą abyś się nie wkopał. IMO lepiej tą broń zostawić w dobrych rękach w USA i niech sobie czeka nasmarowana. U nas najwyżej pójdziesz na strzelnicę na jakiś czas i postrzelasz z tego co tam mają aby nie wyjść z wprawy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)

Post 26 lip 2012, o 08:49

scrmnwrx pisze:
Konto usunięte pisze:
scrmnwrx pisze: Ja bym sam chcial swoje bronie przywiesc tutaj,

Kiedy żołnierz może używać broni?

Kiedy Bronia skończy 15 lat!

Wiem że stare, ale jare :razz:
Pierwszy ras to slysze.
A wiesz co robi pedofil po stosunku z łysą kobietą?
...
Odkłada ją do łóżeczka.

Wraca pedofil do domu a jego dziewczyna spakowana i stwierdza, że odchodzi bo dowiedziała się, że jest pedofilem.
Ostre słowa jak na ośmiolatkę, odpowiada pedofil.

KamilP
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00

Post 26 lip 2012, o 10:04

scrmnwrx pisze:Wyjechalem z domu o 6 pociongiem do Warszawy , dopiero wrucilem ale z Subaru ! :mrgreen: :mrgreen:
:thumb:

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 lip 2012, o 13:17

Jade na inspekcje samochudu...mam nadzieje ze bedzie dobrze .
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 27 lip 2012, o 01:15

scrmnwrx, jak przegląd? Zaliczony?

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 27 lip 2012, o 06:01

Przeglond zaliczony. Dzisiaj rejstruje i ubezpieczam ac i oc na wartosc samochodu. Chociasz teras nie bede musial caly czas miec auto na oku w miescie.

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 27 lip 2012, o 09:23

scrmnwrx, cześć i czołem!

Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.

I nie załamuj, nie poddawaj i nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze. :)

PS. Zmieniałeś lampy przed przeglądem (przednie/tylne)?

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 27 lip 2012, o 10:44

scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?

KamilP
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00

Post 27 lip 2012, o 11:08

Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
rowniez ma polskie korzenie jak Ty?

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 27 lip 2012, o 11:43

Auto zarejstrowane i jusz ma Polskie tablicze. Dzisiaj o pierwszej zalatwiam ubezpieczenie...i bedtime morzna jezdzic bez strachu.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 7 sie 2012, o 05:28

citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!

Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.

Czesc. Nie zmienialem zadnych lamp przed przeglondem. Wszystko jest dobrze, chocaisz tak mi powiedzieli.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 7 sie 2012, o 05:30

Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
Zona zadowolona ale tez dostosowuje sie do Polski. Ja 24 lata w stanach a zona gdzies 11.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 7 sie 2012, o 05:31

KamilP pisze:
rowniez ma polskie korzenie jak Ty?

Tak, zona urodzona w Lodzi.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 7 sie 2012, o 05:35

citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!

Fajnie by bylo sie zapoznac z wami. Chcem niedlugo zaliczyc wyjazd na mazury i gdzies w Lodzi sa baseny .

Jak ktos z was gra w tenisa , to bym chetnie zagral .

ODPOWIEDZ