to fakt, czyli spokojnie mogę sie nie zgodzić na te rolkiAlan, Alan, Alan! pisze:Marlena, masz stały napęd na 4 koła, a oni chcą kręcić tylko jedną osią. Niezdrowe dla wiskozy.

to fakt, czyli spokojnie mogę sie nie zgodzić na te rolkiAlan, Alan, Alan! pisze:Marlena, masz stały napęd na 4 koła, a oni chcą kręcić tylko jedną osią. Niezdrowe dla wiskozy.
Wiedza zawarta w tym temacieMarlena pisze: to fakt, czyli spokojnie mogę sie nie zgodzić na te rolki![]()
jaChloru pisze:Do listopada to na pewno zapomnisz albo coś poprzekręcasz
Zarabiasz na dom i dzieciKonto usunięte pisze: Budzi tylko refleksję, że skoro świat jest taki piękny, to co ja tu do cholery robię za tym biurkiem?![]()
Najczęściej wymyślamy potrzeby i następnie staramy się na nie zarobićKonto usunięte pisze: Budzi tylko refleksję, że skoro świat jest taki piękny, to co ja tu do cholery robię za tym biurkiem?![]()
Na bank będzie policja straż miejska i inne służbyKlema pisze: No po 5 latach to się jeszcze nie odnajdziesz.![]()
Będziemy się starać@lbert pisze: Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"
po pierwsze chopie to 3m sie mocno i luzuj konkretnie - żeby wypoczynek był szeroki@lbert pisze:Jutro jadę na I od 5 lat prawdziwy urlop !!
Będę miał przerwę w Forumowym Życiorysie, więc bawcie się dobrze i nie zróbcie sobie krzywdy.
Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"![]()
Trzymajta się.
OBK H6, nie nie, to po prostu skromnoścOBK H6 pisze: że polacy to naród ciągle bardziej marudzący niż się cieszący...
No proszę, pokazali ludzkie obliczevicu pisze: upomniała jedynie kolegę, anulując mandat