to fakt, czyli spokojnie mogę sie nie zgodzić na te rolkiAlan, Alan, Alan! pisze:Marlena, masz stały napęd na 4 koła, a oni chcą kręcić tylko jedną osią. Niezdrowe dla wiskozy.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wiedza zawarta w tym temacieMarlena pisze: to fakt, czyli spokojnie mogę sie nie zgodzić na te rolki![]()
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
ułatwi Ci dyskusję z diagnostą
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Do listopada to na pewno zapomnisz albo coś poprzekręcasz 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
jaChloru pisze:Do listopada to na pewno zapomnisz albo coś poprzekręcasz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX, niesamowite i bardzo pozytywne
Budzi tylko refleksję, że skoro świat jest taki piękny, to co ja tu do cholery robię za tym biurkiem? 
Zarabiasz na dom i dzieciKonto usunięte pisze: Budzi tylko refleksję, że skoro świat jest taki piękny, to co ja tu do cholery robię za tym biurkiem?![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Najczęściej wymyślamy potrzeby i następnie staramy się na nie zarobićKonto usunięte pisze: Budzi tylko refleksję, że skoro świat jest taki piękny, to co ja tu do cholery robię za tym biurkiem?![]()
Jutro jadę na I od 5 lat prawdziwy urlop !!
Będę miał przerwę w Forumowym Życiorysie, więc bawcie się dobrze i nie zróbcie sobie krzywdy.
Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"
Trzymajta się.
Będę miał przerwę w Forumowym Życiorysie, więc bawcie się dobrze i nie zróbcie sobie krzywdy.
Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"
Trzymajta się.
Life is a Joke !
@lbert, baw się dobrze 
Na bank będzie policja straż miejska i inne służbyKlema pisze: No po 5 latach to się jeszcze nie odnajdziesz.![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Będziemy się starać@lbert pisze: Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"
Dobrej zabawy
po pierwsze chopie to 3m sie mocno i luzuj konkretnie - żeby wypoczynek był szeroki@lbert pisze:Jutro jadę na I od 5 lat prawdziwy urlop !!
Mam nadzieję, że po powrocie więcej informacji odnajdę w "Coś Śmiesznego" niż w "Coś Niedobrego"![]()
Trzymajta się.
a po drugie poruszyłeś coś, na co ostatnio zwróciłem uwagę, otwierając forum - nie wiem czy to dowód, czy zbieg okoliczności, ale widac na naszym forum, że polacy to naród ciągle bardziej marudzący niż się cieszący...
Otwórzcie Forum ogólne i zobaczcie ile stron ma wątek "piękny dzień dziś mamy", a ile stron ma wątek "coś niedobrego"
tak mnie naszło ostatnio - że 200 stron więcej nie może być przypadkiem
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6, nie nie, to po prostu skromnoścOBK H6 pisze: że polacy to naród ciągle bardziej marudzący niż się cieszący...
i "oczywista oczywistośc" że "dobra" informacja to zła informacja
Kolega z pracy 2-3 tygodnie temu śpieszył się mocno jadąc do Tarnowa, bo jego żona właśnie rodziła. Fotoradar w okolicach Tarczyna nie był łaskawy i trzasnął mu fotę pamiątkową podczas tej podróży. Tak czy siak, na poród kolega nie zdążył i żona poradziła sobie sama.
Wczoraj przyszło pamiątkowe zdjęcie z prośbą o zasilenie konta straży miejskiej w Tarczynie kwotą 400 PLN, w zamian za 8 pkt bonusowych. Kolega dziś rano wybrał się do Tarczyna z aktem urodzenia syna i szpitalną kartą żony. I wiecie co... straż miejska była bardzo ludzka i wyrozumiała i.... upomniała jedynie kolegę, anulując mandat!
Można? Można
Wczoraj przyszło pamiątkowe zdjęcie z prośbą o zasilenie konta straży miejskiej w Tarczynie kwotą 400 PLN, w zamian za 8 pkt bonusowych. Kolega dziś rano wybrał się do Tarczyna z aktem urodzenia syna i szpitalną kartą żony. I wiecie co... straż miejska była bardzo ludzka i wyrozumiała i.... upomniała jedynie kolegę, anulując mandat!
Można? Można
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Gdzie można kupić akt urodzenia i kartę szpitalną?!

- Chloru
- 6 gwiazdek
So What!, zależy jakie przebiegi robisz 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No proszę, pokazali ludzkie obliczevicu pisze: upomniała jedynie kolegę, anulując mandat
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Widzisz Piter 35, sprzedałeś mu taką rakietę, że teraz musi jeździć, kombinować i mandaty anulować. 
vicu, widzę ,że zadowolony
Pogratuluj dzieciaczka
i jak będzie chciał większy autobus, to coś znajdziemy 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa