Siakiś Lincoln raczej, albo Cadillac.Kruszyn pisze:Piter 35, musisz zmienić auta na jakieś bardziej kanapowe...skoda,pasek, może coś z pod znaku gwiazdy

Siakiś Lincoln raczej, albo Cadillac.Kruszyn pisze:Piter 35, musisz zmienić auta na jakieś bardziej kanapowe...skoda,pasek, może coś z pod znaku gwiazdy
Lepiej już było, teraz już tylko gorzejPiter 35 pisze:
Proszę o słowa wsparcia i otuchy![]()
I jak ktokolwiek może mieć z takim produktem szanse.eMTi pisze:produkcja chińskich olimpijczyków
brawoPiter 35 pisze:Jak widać moja aktywność na forum trochę wzrosła![]()
:
Piter 35 pisze: Ano się tak załatwiłem wczoraj ,że szok. Zachciało mi się ładowarkę do tableta podnieść i tak mnie strzyknęło
gebolp pisze:Każdy gumowy czort służący do mocowania napędu do nadwozia, np. tuleje tylnego mostuMarlena pisze: krzyżak wymieniony jakieś 3 tygodnie temu i znowu coś stuka jak wrzucam bieg i puszczam sprzęgło i dodaję gazu![]()
![]()
znowu jakby z wału jakieś dźwięki dochodzą - co za czort
![]()
![]()
![]()
Piter 35 pisze: Acha śmiać się też jest mi ciężko
Na razie to ja medytuje jak wstać , jak usiąść , to dopiero zwoje pracująWiS pisze: medytować...
Oj nie nawet nie mam chęci , to zła oznakaWiS pisze: jakiś browarek ukradkiem...
Kruszyn pisze: Piter 35, musisz zmienić auta na jakieś bardziej kanapowe...skoda,pasek, może coś z pod znaku gwiazdy
Panamera na ręcznej skrzyni i 500 parę konicitan pisze:
Piterku, trzymaj się, wiem jak to jest. Musisz chyba jakąś skodę z automatem teraz - wygodnie i bez narażania kręgosłupa
Kubik1 pisze: Jaka ta ładowarka była ?
http://www.transformatory.com/galerie/olej/olej3.jpg
Do SPa to ja się nawet nie doczołgam , moja Wiktoria się szybciej przemieszcza ode mnieOBK H6 pisze: a najlepiej jak udasz się do SPA
Oj z chęcią bym popracował , takie siedzenie ,leżenie i myślenie co Cię zaraz strzyknie jest wykańczająceKonto usunięte pisze: stary pryk - robić mu się nie chce i szuka wymówki
Lekarz dał mi zestaw jakiś specjalnych ćwiczeń , wyrwał z jakiejś fachowej gazety ( bo i tak jak pokazuje, to pacjenci ich nie wykonują )a Panu się przyda - rzekłKonto usunięte pisze: Teraz możesz sobie obejrzeć podnoszenie ciężarów w TV i się nauczyć jak podnosić tablet następnym razem
ja kiedyś dostałem skrętu szyi, głowa poszła w bok i nie mogłem nic zrobić. Więc doczłapałem jak Toudi na pogotowie. Dali mi w dupe jakiś dość bolesny zastrzyk, podwójny (taki co igła zostaje a strzykawka się zmienia). No więc wracałem do domu ze skręconą głową ciągnąc za sobą nogęPiter 35 pisze: Jezu, drugi pośladek mnie boli a mam jeszcze 8 zastrzyków
Qrna nie mogę się śmiaćAlan, Alan, Alan! pisze: No więc wracałem do domu ze skręconą głową ciągnąc za sobą nogę