Siakiś Lincoln raczej, albo Cadillac.Kruszyn pisze:Piter 35, musisz zmienić auta na jakieś bardziej kanapowe...skoda,pasek, może coś z pod znaku gwiazdy
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Piotruś, wyrazy serdeczne - postaraj się dostrzec w tym jakieś dobre strony: nic nie musisz, masz duzo wolnego czasu... mozna czytać, medytować... jakiś browarek ukradkiem...

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
Lepiej już było, teraz już tylko gorzejPiter 35 pisze:
Proszę o słowa wsparcia i otuchy![]()
Trzymaj się
Ja na ten przykład po niedawnym skreceniu kostki podczas kopania gały, wczoraj skręciłem staw kolanowy... też przy kopaniu. Chyba czas powiesić buty na kołku i rozejrzeć się za jakimś kawałkiem działki do gracowania i sadzenia kwiatków
Moja sąsiadka jak miała 79 lat to mi worek kartofli 40 kilo załadowała do bagażnika . Zanim sie obejrzałem już tam był
Ludzie !!! Ile wy macie lat ? Narzekacie że nie zdobywamy medali na igrzyskach
Piter - ile ten tablet waży
Ludzie !!! Ile wy macie lat ? Narzekacie że nie zdobywamy medali na igrzyskach
Piter - ile ten tablet waży
I jak ktokolwiek może mieć z takim produktem szanse.eMTi pisze:produkcja chińskich olimpijczyków
Piterku, trzymaj się, wiem jak to jest. Musisz chyba jakąś skodę z automatem teraz - wygodnie i bez narażania kręgosłupa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
brawoPiter 35 pisze:Jak widać moja aktywność na forum trochę wzrosła![]()
:
stary pryk - robić mu się nie chce i szuka wymówki
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Piter 35 pisze: Ano się tak załatwiłem wczoraj ,że szok. Zachciało mi się ładowarkę do tableta podnieść i tak mnie strzyknęło
Teraz możesz sobie obejrzeć podnoszenie ciężarów w TV i się nauczyć jak podnosić tablet następnym razem
Pit - przyjm wyrazy - wiem co to, ale dobry kręgarz czyni cuda 
a najlepiej jak udasz się do SPA
Link: http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-sat ... pa/8089571
a najlepiej jak udasz się do SPA
Link: http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-sat ... pa/8089571
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
gebolp pisze:Każdy gumowy czort służący do mocowania napędu do nadwozia, np. tuleje tylnego mostuMarlena pisze: krzyżak wymieniony jakieś 3 tygodnie temu i znowu coś stuka jak wrzucam bieg i puszczam sprzęgło i dodaję gazu![]()
![]()
znowu jakby z wału jakieś dźwięki dochodzą - co za czort
![]()
![]()
![]()
no i poszło
albo dyfer...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Marlena, sprawdź wszystkie tuleje.. U mnie taki efekt był przy wywalonych tylnych tulejach przednich wahaczy.. ale wtedy też stukało przy poprzecznych nierównościach przejeżdżanych odpowiednio dynamicznie..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Piter 35 pisze: Acha śmiać się też jest mi ciężko
nie łam się staruszku, będzie dobrze
Na razie to ja medytuje jak wstać , jak usiąść , to dopiero zwoje pracująWiS pisze: medytować...
Oj nie nawet nie mam chęci , to zła oznakaWiS pisze: jakiś browarek ukradkiem...
Kruszyn pisze: Piter 35, musisz zmienić auta na jakieś bardziej kanapowe...skoda,pasek, może coś z pod znaku gwiazdy
Panamera na ręcznej skrzyni i 500 parę konicitan pisze:
Piterku, trzymaj się, wiem jak to jest. Musisz chyba jakąś skodę z automatem teraz - wygodnie i bez narażania kręgosłupa
Kubik1 pisze: Jaka ta ładowarka była ?
http://www.transformatory.com/galerie/olej/olej3.jpg
Do SPa to ja się nawet nie doczołgam , moja Wiktoria się szybciej przemieszcza ode mnieOBK H6 pisze: a najlepiej jak udasz się do SPA
Oj z chęcią bym popracował , takie siedzenie ,leżenie i myślenie co Cię zaraz strzyknie jest wykańczająceKonto usunięte pisze: stary pryk - robić mu się nie chce i szuka wymówki
Lekarz dał mi zestaw jakiś specjalnych ćwiczeń , wyrwał z jakiejś fachowej gazety ( bo i tak jak pokazuje, to pacjenci ich nie wykonują )a Panu się przyda - rzekłKonto usunięte pisze: Teraz możesz sobie obejrzeć podnoszenie ciężarów w TV i się nauczyć jak podnosić tablet następnym razem
Esi, staruszku, lepiej brzmi niż dziadu
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, trzymaj się. Kilka dni zleci i będziesz chodził. I pamiętaj, młodzi już nie jesteśmy
i musimy uważać na wszystko.
Pit,
obejrzyj skecz co?
po to Ci sugerowałem SPA - rozrywka dla ciała i ducha
obejrzyj skecz co?
po to Ci sugerowałem SPA - rozrywka dla ciała i ducha
Jezu, drugi pośladek mnie boli a mam jeszcze 8 zastrzyków
Ciałka miękkiego mi nie starczy 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, najwazniejsze to nie być spiętym
pielęgniarka miła, młoda, ładna i fajna ?

pielęgniarka miła, młoda, ładna i fajna ?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja kiedyś dostałem skrętu szyi, głowa poszła w bok i nie mogłem nic zrobić. Więc doczłapałem jak Toudi na pogotowie. Dali mi w dupe jakiś dość bolesny zastrzyk, podwójny (taki co igła zostaje a strzykawka się zmienia). No więc wracałem do domu ze skręconą głową ciągnąc za sobą nogęPiter 35 pisze: Jezu, drugi pośladek mnie boli a mam jeszcze 8 zastrzyków
Qrna nie mogę się śmiaćAlan, Alan, Alan! pisze: No więc wracałem do domu ze skręconą głową ciągnąc za sobą nogę
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa