nie wiem nie używam, pewno by mnie wkurzał.Chloru pisze: * nie dotyczy iOS. Tam nie ma nietypowych problemów!
Ale np. wiem, że jeżeli ktoś lubi i postawi cały dom na apple to działa to całkiem całkiem.
nie wiem nie używam, pewno by mnie wkurzał.Chloru pisze: * nie dotyczy iOS. Tam nie ma nietypowych problemów!
Moje problemy zostały dawno rozwiązane. Wynikały one w zasadzie wyłącznie z zmiany platformy, która i tak Cię czeka, a z każdą będziesz się musiał oswoićdamaz pisze:
innych (np. tych o podmianie pierdyliona aplikacji "fabrycznych" na nie fabryczne) nie chce mi się wklejać.![]()
mój przyszedł wypalcowany paluchami jakiegoś ciołka w dodatku z foliami technicznymi. I pudełko zgniecione. Za tyle kasy za kalkulator to człowiek by jednak chciał, zeby chociaż wyglądało to jakoś. Jakoś.TERZO pisze: Tak to do końca gwarancji można u nich "przechowywać" telefon. Co gorsza nie obędzie się bez "naturalnego starzenia się" w postaci coraz to nowszych rys.
To już wiesz gdzie nie oddawać w razie wu. Ja nie wiedziałem...mały 5150 pisze:O ku...a a ja właśnie to to kupiłem
A no widzisz... Trza było pisać i ostrzegać :PAlan, Alan, Alan! pisze:TERZO, witaj w klubie, niedawno walczyłem z XperiaSSerwis zgadnij jaki. No ukochany regenersis, psia mać.
W sumie to muszę im się przypomnieć, bo mi się nie podoba ekran.
mój przyszedł wypalcowany paluchami jakiegoś ciołka w dodatku z foliami technicznymi. I pudełko zgniecione. Za tyle kasy za kalkulator to człowiek by jednak chciał, zeby chociaż wyglądało to jakoś. Jakoś.TERZO pisze: Tak to do końca gwarancji można u nich "przechowywać" telefon. Co gorsza nie obędzie się bez "naturalnego starzenia się" w postaci coraz to nowszych rys.
Z tego co słyszałem to wszystkie "i" mają tylko roczną gwarancję producenta, a drugi rok spada na bary sprzedawcy, który zwykle się wypina na klienta...Alan, Alan, Alan! pisze: ipada
ponawyzewnętrzniałem się w tym wątkuTERZO pisze: A no widzisz... Trza było pisać i ostrzegać :P
Ja w każdym razie telefonu już w ich łapska nie oddam... i ostrzegam. Omijać jak psią kupę
tym na razie się nie przejmuję. Będzie więcej klientów, którzy będą się przejmować iKalkulatorami to pomyślę. Dlatego zakładam używany w razie czego, bo służyć będzie do testów raz na parę miesięcy.TERZO pisze: Z tego co słyszałem to wszystkie "i" mają tylko roczną gwarancję producenta, a drugi rok spada na bary sprzedawcy, który zwykle się wypina na klienta...
Namiar na co?Alan, Alan, Alan! pisze: Chociaż może daj namiar, zadzwonię i zapytam.
Kubik1 pisze:ja mam szajsunga i nie mam takich problemów . Koleżanka ma taki sam i nie ma problemów . Jeśli chodzi o serwis regenersis to naprawiali mi w Jankach i nie mam zastrzeżeń do nich .
TERZO pisze: Nigdzie nie napisałem, że się szajsungi psują na potęgę. Telefon wybrałem ze względu na jego parametry, i do czasu spsucia bardzo mi się podobał, a że mi się spsuł cóż.. życie.. akurat trafiło na mnie...
Jednak załatwienie sprawy przez wspomniany serwis, udawanie, że nie ma usterki i robienie ze mnie głupka sugerując sprawdzenie karty sim, żadnego kontaktu z technikiem z wro,
Właśnie stamtąd trzykrotnie wracał mój telefon. Być może jest on za nowy na ich umiejętności, ale to ich nie tłumaczy ... Mi telefon trzymali ponad miesiąc ( z przerwami na oddanie co dwa tygodnie, ale żeby stwierdzić, że nie naprawili, musiałem podpisać glejt o odebraniu telefonu - szprytne,a nawet cwane..), porysowali i oddali spsuty. Odradzam i z tego co AAA pisze nie jestem w tym osądzie odosobniony.Kubik1 pisze:Być może ten serwis w Jankach jest lepszy i tyle .
Raz wymieniali płytę główną , a raz wyświetlacz . To było w HTC . Mój SAMSUNG pracuje bez zastrzeżeń ale koleżance naprawili w ciągu tygodnia i jest ok.TERZO pisze: Tak apropo, jaką usterkę Ci naprawili?
@lbert pisze: Ustawienie trybu USB
@lbert pisze: import kontaktów
@lbert pisze: brak możliwości usunięcia pustych ekranów,
To już zależy od tego co sobie wymyśli autor aplikacji. Fakt - niektóre dziwnie lubią poszpiegować. Taka cecha systemu otwartego@lbert pisze: całkowita inwigilacja - każda gra, aplikacja czy nawet latarka ma dostęp do informacji, np. na jakie numery dzwonie
@lbert pisze: Brak odtwarzania flash'a etc.
@lbert pisze: bateria nie wytrzymuje nawet doby...