i po pol roku zardzewialavibowit pisze: Bilex, Ty masz nówkę sztukę lakierowaną w Polsce, to co się martwisz?![]()
Piter 35 pisze: A samych siebie to przeszli ludzie w dużym salonie subaru ( na placu stano z 200 nowych samochodów )
Razem z kolejną generacją OBD ma wejść coś takiego. Plus nie które komputery razem z wychwyceniem usterki zapisują przebieg przy jakim to się stało. Znam przypadki, że usterka została wychwycona przy 220 tysiącach, a licznik pokazuje 80 tysięcy. Sprawa trafiła do sądu, ale końca nie widać.Piter 35 pisze: Aczkolwiek najlepiej by było gdyby wszystkie firmy samochodowe musiały wprowadzić takie zabezpieczenia by był ślad po cofaniu liczników i do tego wspólne dla każdej firmy bazy danych
No widzisz! Miałbyś ekstra accordaTomasz_555 pisze: następny samochód kupie TYLKO od kogoś zaufanego.
FUX pisze: Skończyl się rynek samochodów zakupionych w Kraju, serwisowanych, zadbanych, etc.
Pytanie czy za cenę Focusa, na którego i tak wziąłem małą pożyczkęFUX pisze: No widzisz! Miałbyś ekstra accorda.
Mój peżot sprzedał się w 2 minuty po tym jak dałem ogłoszenie na otomoto. Dodawałem jeszcze zdjęcia i słyszę telefon. Gość dzwonił i mówi ze bierze na miejscu. 15 minut później był u mnie. Też był zajebiście zadbany, wszystko było ok. O wszystkim kupujący się dowiedział. No i dzięki temu dostałem za samochód tyle ile chciałem :) Potem okazało się, że ten gość był handlarzem ale akurat kupował samochód dla żony.osa551 pisze: Sprzedało się w niecałe 2 godziny. A nawet go za bardzo nie posprzątałam przed sprzedażą, bo liczyłam, że komis to zrobi![]()
A to akurat typowe, jak ja sprzedawałem, podobnie jak kilkoro znajomych, to też miałem telefon kilka minut po wystawieniu ogłoszenia. Handlarze oglądają to co sie wystawia.Tomasz_555 pisze: Mój peżot sprzedał się w 2 minuty po tym jak dałem ogłoszenie na otomoto.
Pod warunkiem, że dajesz cenę, do ktorej moga dorzucic swój %, aby wyjść na swoje....inquiz pisze: Handlarze oglądają to co sie wystawia.