Alan, Alan, Alan! pisze: zupę możecie zjeść ale tarcica moja
Deal

Alan, Alan, Alan! pisze: zupę możecie zjeść ale tarcica moja
dokładnie tak.Gal pisze: Jeżeli to sugestia, że będziesz uczestniczył w przetarciu tarcicy na fryzy
Gal pisze: No to co? Zaczynamy jak czestny człowiek pracy, 07:00..?
FUX, zdążysz dojechaćFUX pisze: Za późno.
6.00![]()
NO chyba nie ja ,podobno jakaś dyniowa ma byćFUX pisze: Zależy, czym podejmiesz...
Po tym kleiku ma power być???Kruszyn pisze:NO chyba nie ja ,podobno jakaś dyniowa ma byćFUX pisze: Zależy, czym podejmiesz...
Przywieziesz coś z tych swoich kresów co nie skażone trawy i mięsa mają to Grześ włoży a później jak się sprawdzicie to wyjmieFUX pisze: No Grześ niech coś z wędzari wyciongnie...![]()
No nie wiem czy Gal jest aż tak gościnnyFUX pisze: z tydzień siedzieć...
No wiesz ,starszy jesteś więc pewnie ma już dośćFUX pisze: Wątroba nie dałaby rady
Jeśli ktoś przejedzie przez moją wieś, to mogę Wam odpalić słoiczek, bo pomimo codziennej konsumpcji mamy jeszcze z pół wiadraGal pisze: Zupa dyniowo-grzybowa się skończyła.
Nie "czeguś" tylko główka czosnku.WiS pisze:Jeśli ktoś przejedzie przez moją wieś, to mogę Wam odpalić słoiczek, bo pomimo codziennej konsumpcji mamy jeszcze z pół wiadraGal pisze: Zupa dyniowo-grzybowa się skończyła.![]()
Tylko ostrzegam, że moja czeguś jest czosnkowo-dyniowo-grzybowa...
Tiaaaa, teraz już wiemGal pisze: Trzeba było dać mniej
Czosnek jest podstawą bytu.WiS pisze: teraz już wiem
Toteż sobie nie żałuję.Gal pisze: Czosnek jest podstawą bytu.
Poza tym, dobrze przetrawiony, odstrasza także potencjalnych gwałcicieli oraz poszerza indywidualną przestrzeń swobody w zatłoczonym autobusie.Gal pisze: Odstrasza nielubiących czosnku - wampiry, zwolenników wampirów i przyszła ofiary wampirów
WiS pisze: Poza tym, dobrze przetrawiony, odstrasza także potencjalnych gwałcicieli
A windąWiS pisze: Co prawda, swoją atrakcyjność cielesną oceniam nisko, a komunikacją zbiorową raczej nie jeżdżę.
WiS pisze: Poza tym, dobrze przetrawiony, odstrasza także potencjalnych gwałcicieli
Gorzej jak gwałciciel zje więcej czosnku od WiS'a.Kruszyn pisze:WiS pisze: Poza tym, dobrze przetrawiony, odstrasza także potencjalnych gwałcicieli
Jak trafisz gwałciciela mało romantycznego i nie będzie chciał Cie całować....to czosnek nie pomoże