Zbyt piękne aby mogło być prawdziwe
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
kumpel przeglądał z rana tak do kawki stronkę wiocha.pl i nagle słyszę :" hemiiii,chodź tu! szybko!!"
i pokazują mi fotke pt:"prawie jak subaru"
i pokazują mi fotke pt:"prawie jak subaru"
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dostałem ofertę z działu socjalnego mojej korporacji:
"W związku ze światowym kryzysem gospodarczym i koniecznością wdrożenia w Naszej Firmie programu oszczędnościowego, zostali Państwo wczoraj poinformowani o braku premii w bieżącym roku, zmniejszonych limitach na samochody służbowe i telefony komórkowe oraz o rezygnacji z pracowniczych programów medycznych. Żeby choć trochę zrekompensować Państwu te niedogodności i zaakcentować głęboką troskę o Personel, Zarząd podjął decyzję o współfinansowaniu (dla wybranych Pracowników) programów wypoczynkowych, organizowanych przez wyspecjalizowaną firmę zewnętrzną - oferta dla Panów nosi nazwę POCZUJ SIĘ JAK KUBICA...
Żeby skorzystać, należy..."
Zawsze o tym marzyłem!
Zalogowałem się na stronie programu.
Zapłaciłem.
Pojechałem.
Liczyłem na jazdę bolidem i piękne hostessy...
A oni złamali mi rękę i wręczyli wypowiedzenie umowy o pracę
Dobrze, że nie jestem kobietą. Oferta dla Pań była zatytułowana "Poczuj się jak francuska Królowa..."
"W związku ze światowym kryzysem gospodarczym i koniecznością wdrożenia w Naszej Firmie programu oszczędnościowego, zostali Państwo wczoraj poinformowani o braku premii w bieżącym roku, zmniejszonych limitach na samochody służbowe i telefony komórkowe oraz o rezygnacji z pracowniczych programów medycznych. Żeby choć trochę zrekompensować Państwu te niedogodności i zaakcentować głęboką troskę o Personel, Zarząd podjął decyzję o współfinansowaniu (dla wybranych Pracowników) programów wypoczynkowych, organizowanych przez wyspecjalizowaną firmę zewnętrzną - oferta dla Panów nosi nazwę POCZUJ SIĘ JAK KUBICA...
Żeby skorzystać, należy..."
Zawsze o tym marzyłem!
Zalogowałem się na stronie programu.
Zapłaciłem.
Pojechałem.
Liczyłem na jazdę bolidem i piękne hostessy...
A oni złamali mi rękę i wręczyli wypowiedzenie umowy o pracę
Dobrze, że nie jestem kobietą. Oferta dla Pań była zatytułowana "Poczuj się jak francuska Królowa..."
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
FUX, greckie kangury.... bez sensu

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Kangury są z założenia australijskie. Więc te również.Chloru pisze:FUX, greckie kangury.... bez sensu![]()
Ale zdjęcie wygląda mi na fotkę sentymentalną z archiwum Roberta Biedronia.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
trzeba mieć fantazję

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to się ucieszy z tego pewno:Gal pisze: Ale zdjęcie wygląda mi na fotkę sentymentalną z archiwum Roberta Biedronia.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=_sQW7-Hyhbk
a Hołek nie wyhamował swoim skuterem i puknął furę przed nim 
Alan, Alan, Alan! pisze: to się ucieszy z tego pewno:
lol.... ciekawe, czy było dużo lasek na widowni
Pierwszy dzień w szkole.Jasiu siada w ławce i nauczycielka go pyta:
-A jak ty Jasiu masz na nazwisko?
-Tak samo jak to co codziennie pani bierze do buzi.
-Nie rób sobie ze mnie jaj,Chujowski.!
-Łyżkowski,proszę panią.:)
Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. - Ok. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Chryste, aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, o
na żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś? - No, syrenkę. - Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - Ok. Teraz kupię jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje?A nie mówiłem? - Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.
-A jak ty Jasiu masz na nazwisko?
-Tak samo jak to co codziennie pani bierze do buzi.
-Nie rób sobie ze mnie jaj,Chujowski.!
-Łyżkowski,proszę panią.:)
Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. - Ok. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Chryste, aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, o
na żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś? - No, syrenkę. - Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - Ok. Teraz kupię jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje?A nie mówiłem? - Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dużo lasek zawsze jest u niego. Wydaje mnie się, że aż piszczą ze szczęścia.eMTi pisze: lol.... ciekawe, czy było dużo lasek na widowni
AAA pikne 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...