Przeca to z miłościBergen pisze:Oj, paseczki polecą...![]()

ooooj, dramatyczniezofija pisze:michal pisze:barbie pisze:Arno, a ja jestem przypadkiem?
Jakiej kategorii? ;)))
...ciężkim? ;)
dziękuję Ci hogi za życzeniahogi pisze:[*]esilon pisze: tak sobie czytam i czytam i przypomniałem sobie, że w tym tygodniu któraśtam rocznica slubu
![]()
![]()
Chumor ci wrócił....michal pisze: Bergen nie rup scenuf
gruby pisze: I zaraz zostane sam. Bo wszyscy maja (lub zaraz beda miec) rodziny, dzieciaki, brak czasu.
Proszę...esilon pisze: dziękuję Ci hogi za życzenia
![]()
Eeee tam, każdy ma swój punkt widzenia. Dla Ciebie jest jak napisałeś, dla innych zupełnie inaczej.piciu pisze:gruby pisze: I zaraz zostane sam. Bo wszyscy maja (lub zaraz beda miec) rodziny, dzieciaki, brak czasu.
I na ciebie przyjdzie czas, czemu masz miec lepiej niz inni ?
Np tak jak ja, jeszcze troche moge sie nacieszyc statusem przed Upgradem. Po upgradzie, bachory praca kredyty... Rocznice...
No tak czyli mamy do czynienia ze szczerym wyznaniem hedonisty w rzeczy samej.barbie pisze: Ja mam aktualnie 25 lat i czuję się dramatycznie niedojrzała do posiadania dzieci, zawierania małżeństwa i bycia bardzo dorosłą. Uważam, że to wcale nie jest dobry moment i jeśli temat się pojawia to odruch mam "może kiedyś, później".
I rzeczywiście najpierw kasa. A to dlatego że życie mam jedno i mam prawo się pobawić, kupić sobie Subaru, chodzić po klubach i robić co chcę, zanim zajmę się tworzeniem podstawowej komórki społecznej (o ile )
Powiedz Koledze:Konto usunięte pisze:Eeee tam, każdy ma swój punkt widzenia. Dla Ciebie jest jak napisałeś, dla innych zupełnie inaczej.piciu pisze:gruby pisze: I zaraz zostane sam. Bo wszyscy maja (lub zaraz beda miec) rodziny, dzieciaki, brak czasu.
I na ciebie przyjdzie czas, czemu masz miec lepiej niz inni ?
Np tak jak ja, jeszcze troche moge sie nacieszyc statusem przed Upgradem. Po upgradzie, bachory praca kredyty... Rocznice...
Najgorzej kiedy człowiek za bardzo słucha kolegów. Mam takiego jednego w pracy. Wytworzyła się wokół niego jakaś presja. Jest z dziewczyną już chyba z 10 lat, wszyscy wkoło pytają kiedy się ożeni. A on początkowo przekornie mówił, że się nie żeni wcale. Minęło 10 lat a ten biedak nie ma co ze sobą zrobić, bo "co powiedzą koledzy". Bez sensu? No pewnie, że bez sensu. Ale tak jest.
Znaczy teraz powinnam mieć wyrzut sumienia?Grzegorz pisze:No tak czyli mamy do czynienia ze szczerym wyznaniem hedonisty w rzeczy samej.barbie pisze: Ja mam aktualnie 25 lat i czuję się dramatycznie niedojrzała do posiadania dzieci, zawierania małżeństwa i bycia bardzo dorosłą. Uważam, że to wcale nie jest dobry moment i jeśli temat się pojawia to odruch mam "może kiedyś, później".
I rzeczywiście najpierw kasa. A to dlatego że życie mam jedno i mam prawo się pobawić, kupić sobie Subaru, chodzić po klubach i robić co chcę, zanim zajmę się tworzeniem podstawowej komórki społecznej (o ile )
Młoda, głupia jestem. Jeszcze się wiele muszę nauczyćGrzesiek_67 pisze:barbie,
barbuś a Ty nie wiedziałaś, że życie jest po to aby udręczyć siebie, innych a potem paść gdzieś bezimiennie z hektolitrami żółci w sobie ?
Ty kochany głuptasku![]()
i vajs versaGrzesiek_67 pisze:Cieszę się, że Cię czytam
ufff, bo nie mamBea pisze:Myslę Barbie, ze nie powinnaś miec wyrzutów sumienia
AmenBea pisze:zycie jest krótkie i należy czerpac z niego jak najwięcej przyjemności zważywszy, ze w przyrodzie nie ma nic za darmo, zawsze jest cos za cos. Pytanie które " cos " wybieramy w tej chwili.
Też to zauważyłam, ale przyszła mi do głowy jeszcze jedna rzecz. Czy tak aby na pewno to, że ci co mają dzieci wygenerowali je w imię wyższych wartości, ludzkości, dla rodziców, dziadków, społeczeństwa i ogólnego dobra, czy może po prostu chcieli mieć dzieci?Bea pisze:Czytam i ze zdziwieniem obserwuje , ze to mezczyzni maja jakis dziwny pociąg do małzenstwa - czyżby brakowało wygodnej kanapy , pilota do TV i damskiego otwieracza do piwa ? ;)
Bea pisze: Pytanie które " cos " wybieramy w tej chwili.
barbie pisze: Znaczy teraz powinnam mieć wyrzut sumienia?
No właśnie, gdyby hedonizm był związany z wyrzutami sumienia to nie byłby hedonizmem, tak mi się wydaje.barbie pisze: ufff, bo nie mam
Ależ to czysty przypadek...barbie pisze:Gal, ale dlaczego pozdrawiasz je na róziowo? Ja se wypraszam