minio58 pisze: rok 2004 szukam tych map jedni piszą że pasują od volvo drudzy od toyoty?
Jest spreparowana specjalna płytka, kraży po ludziach. Od Toyoty działa ale nie ma dźwięku.
minio58 pisze: rok 2004 szukam tych map jedni piszą że pasują od volvo drudzy od toyoty?
Witam czy ktoś może podać linki do dej płyty byłbym bardzo wdzięczny ja mogę udostępnić swoją pozdrawiamAzrael pisze:minio58 pisze: rok 2004 szukam tych map jedni piszą że pasują od volvo drudzy od toyoty?
Jest spreparowana specjalna płytka, kraży po ludziach. Od Toyoty działa ale nie ma dźwięku.
To bardzo dobre rozwiązanie. Problem polega jednak na tym, czy jeszcze ktoś ma to w swojej ofercie. Bo np. s-tech się chyba z tego wycofał. Ale niech się może Stormy wypowie - będzie info z pierwszej ręki.Konto usunięte pisze:
Sugerowałbym, byś zainteresował się rozwiązaniem, które ma rrosiak i So what!. Bazując na wyświetlaczu forka można podpiąć normalną AutoMapę na diwajsie z bodaj windows ce.
Bilex pisze: A w nowych Subaru działa już nawigacja czy Pan Rogalski nadal jest zajęty wszystkim, tylko nie właściwą obsługą klienta?
So What! pisze: To bardzo dobre rozwiązanie. Problem polega jednak na tym, czy jeszcze ktoś ma to w swojej ofercie. Bo np. s-tech się chyba z tego wycofał. Ale niech się może Stormy wypowie - będzie info z pierwszej ręki.
W tych miejscach jest siatka głównych ulicKonto usunięte pisze:
dorjan, co oznaczają te jasne plamy?
So What! pisze: W tych miejscach jest siatka głównych ulic![]()
Właśnie się na to natknąłem.Chloru pisze:Jest jeszcze Sygic.
"traffic" nie będzie mi potrzebny w tym tygodniu, bo będę zwiedzał raczej prowincję niż większe miasta. A w Niemczech i tak wyłączę transmisję danych w aparacie.Chloru pisze:Nie pamiętam czy to to umie w trafficu.
W końcu zamiast Sygic, którego nie umiałem zainstalować, zainstalowałem MapaMap, program który używa tych samych map TomTom co Sygic.Chloru pisze:Лукашэнка, ja odpaliłem ale na znanej sobie trasie więc i tak byłem mądrzejszy. Nie pamiętam czy to to umie w trafficu. Interfejs nawet ujdzie.