leon pisze: Czy z tego co się ściągnęło da się zrobić płytę ?
Tylko jeśli ściągałeś pod Vistą lub W7

leon pisze: Na stronach mikroshitu nie mogę znaleźć opcji ściągania obrazu.
Bo nie ma, nawet dla partnerów.

leon pisze: Czy z tego co się ściągnęło da się zrobić płytę ?
leon pisze: Na stronach mikroshitu nie mogę znaleźć opcji ściągania obrazu.
I pyta, czy Windows ma wyszukać rozwiązanie w trybie online.Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF88003FE7468
BCP4: FFFFF88003FE6CC0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Pliki pomagające opisać problem:
C:\Windows\Minidump\121012-21465-01.dmp
C:\Users\Małgosia\AppData\Local\Temp\WER-40529-0.sysdata.xml
To Sony. Sprawdź dokładnie czy łyknie formaty, które chcesz odtwarzać, bo Sony (pewno podobnie jak większość twórców) nie lubi tych 'pirackich'*So What! pisze: Myślałem o czymś takim
Na dzień dzisiejszy najbardziej zależy mi na AVCHD. Pirackich nie przewiduję, więc wstępnie jest ok.Alan, Alan, Alan! pisze: To Sony. Sprawdź dokładnie czy łyknie formaty, które chcesz odtwarzać, bo Sony (pewno podobnie jak większość twórców) nie lubi tych 'pirackich'.
To rzeczywiście jest problemAlan, Alan, Alan! pisze: Po DLNA odtwarza tylko muzyke, a czasami fajnie na szybko ze smartfona puścić coś z Youtube, albo np. po pojeżdżawce filmiki na szybko przy piwku.
Nie widzę też kieszeni na HDD, a może być wygodna jeśli nie chcesz się plątać z kablami. Mój obsługuje chyba dyski do 2TB, to załatwia większość potrzeb.
AudiograbberemAlan, Alan, Alan! pisze:
* nie twierdzę, że piracisz. Nie wiem jak ripowałeś swoje płytki do tej pory.![]()
To urządzenie nie obsługuje niestety AVCHDGodlik pisze:
So What!, ja mam WD TV Live:
nie mam pojęcia, jaka jest rozdzielczość, ilość klatek na sekundę i jakość dźwiękuVideo - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)
Dzięki za miłą propozycjęAlan, Alan, Alan! pisze: Poza tym z czystym sumieniem polecam. Może przy okazji wpadniesz i sprawdzisz sobie?
no dobra! przecież mogę Ci też wysłać na próbę, jak nie chceszSo What! pisze: Dzięki za miłą propozycję
Jeszcze raz wielkie dzięki! Myślę, że uda się coś wybrać bez testowaniaAlan, Alan, Alan! pisze: no dobra! przecież mogę Ci też wysłać na próbę, jak nie chcesz![]()
Chloru, dziekuję. Faktycznie, przez telefon uzyskłąem szybko i konkretnie potrzebną informację.Chloru pisze:Лукашэнка, zadzwoń do MS na infolinie i uzyskasz informację u źródła. http://support.microsoft.com/contactus/