lepiej unikaj słowa dupaKubik1 pisze:Tak sie fajnie zapowiadał koniec roku a tu dupa .![]()
![]()
Dowiedziałem się że mandaty orzeczone przez sądy są ściągane przez komornika sądowego . Ten natomiast nalicza minimum 400zł za samo wzięcie egzekucji .Państwo w państwiebojar pisze:To jak to jest? Kiedyś przychodził komornik i jeśli nie miał z czego wziąć to umarzał sprawę ,a teraz wsadzają do więźnia?
Dziś przeczytałem ,że ci co zostają na wolności to mają gorzej.To może jednak zapłać.Niby dlaczego masz mieć lepiej niż my.
![]()
Kosmita jakiś ?Marlena pisze: obciełabym ręce przy samej dupie
A co Ty taki zdziwionyKubik1 pisze: Dostałem wezwanie do stawienia się w areszcie w celu odbycia kary zastępczej . Na papierze napisali że mam się stawić w dniu 12.12.12 w celu odbycia ..... W drugim akapicie jest że mogę uniknąć aresztu jeśli wpłacę 300zł .
EEeeee nie przesadzaj , pakę masz za darmo a tylko zapłacisz za załogę " G" ( a tam już za darmochę, jeść dadzą , a i wykąpać się można I w tygodniu ale zawsze coś miłego cię spotka pod prysznicem )Kubik1 pisze: W trzecim akapicie jest że jeśli nie zapłacę i się nie stawię to oni przyślą załogę "G" i mnie zamkną na mój koszt
Trzeba było zapłacić to by nie było problema .Kubik1 pisze: Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują .
Pojebany to by był, gdyby każdy kto ma wyrok jakikolwiek , mógł go olaćKubik1 pisze: Co za pojebany kraj
Wyobraź sobie, że jadąc do pracy za granicę przekroczysz prędkość i zrobią Ci fotkę . Nawet o tym nie wiesz . Przyjeżdżasz po roku na święta a tu czekają na Ciebie .Piter 35 pisze: Kubik1 napisał(a):Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują .
Trzeba było zapłacić to by nie było problema .
Korespondencję trzeba odbierać , bo jak tego nie robisz to ciupasem lądujesz w pierdelkuKubik1 pisze: Wyobraź sobie, że jadąc do pracy za granicę przekroczysz prędkość i zrobią Ci fotkę . Nawet o tym nie wiesz . Przyjeżdżasz po roku na święta a tu czekają na Ciebie .
Możesz sobie wyobrazić taki scenariusz ?
a co? somsiadka już nie mieszka obok? nie mów że nie widziałeś przez okno co się dzieje z kocuremburat pisze:Marlena, wyrazy![]()
to albo Ty porysowałeś siatkami z zakupamiburat pisze:no właśnie ropucha stoi obok ale nic nie widziałem ,niestety![]()
Marlena,Marlena pisze:Temu, który dzisiaj w nocy porysował mi drzwi w Kocurze obciełabym ręce przy samej dupie![]()
![]()
Ta, chyba u burat'a w oknieKubik1 pisze:Marlena, Współczuję ! Może jakiś monitoring załóż .