Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
AAA mam karnet do SPA na kilka dni i mi przepadnie .
Tak sie fajnie zapowiadał koniec roku a tu dupa .

lepiej unikaj słowa dupaKubik1 pisze:Tak sie fajnie zapowiadał koniec roku a tu dupa .![]()
![]()
zapłać te 300 - przecież to jest dobry rabat z 700
tak przedstaw sprawę i skorzystaj z promocji
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Zapłaciłem
Teraz sie zastanawiam gdzie pojechać, aby mnie dzielnicowy nie dopadł zanim do niego papiery nie dotrą . Jutro jadę do Poznania . Mam trzy dni wolnego a potem do Ostrowca na kilka dni, to może mi nerwy odpuszczą .
Coraz poważniej myślę o emigracji . Zawsze można dom i mieszkanie wynająć i traktować jako rekompensatę za wynajęcie domu w Szwecji .
Teraz sie zastanawiam gdzie pojechać, aby mnie dzielnicowy nie dopadł zanim do niego papiery nie dotrą . Jutro jadę do Poznania . Mam trzy dni wolnego a potem do Ostrowca na kilka dni, to może mi nerwy odpuszczą .
Coraz poważniej myślę o emigracji . Zawsze można dom i mieszkanie wynająć i traktować jako rekompensatę za wynajęcie domu w Szwecji .
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 234 razy
To jak to jest? Kiedyś przychodził komornik i jeśli nie miał z czego wziąć to umarzał sprawę ,a teraz wsadzają do więźnia?
Dziś przeczytałem ,że ci co zostają na wolności to mają gorzej
.To może jednak zapłać.Niby dlaczego masz mieć lepiej niż my.

Dziś przeczytałem ,że ci co zostają na wolności to mają gorzej
Dowiedziałem się że mandaty orzeczone przez sądy są ściągane przez komornika sądowego . Ten natomiast nalicza minimum 400zł za samo wzięcie egzekucji .Państwo w państwiebojar pisze:To jak to jest? Kiedyś przychodził komornik i jeśli nie miał z czego wziąć to umarzał sprawę ,a teraz wsadzają do więźnia?
Dziś przeczytałem ,że ci co zostają na wolności to mają gorzej.To może jednak zapłać.Niby dlaczego masz mieć lepiej niż my.
![]()
Temu, który dzisiaj w nocy porysował mi drzwi w Kocurze obciełabym ręce przy samej dupie

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Kosmita jakiś ?Marlena pisze: obciełabym ręce przy samej dupie
A poważnie, to rozumiem złość
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Marlena, jezeli to cos ma tak nisko rece to powinnas byc bardziej wyrozumiala. To moglo byc niechcacy.
Wspolczuje
Wspolczuje
A co Ty taki zdziwionyKubik1 pisze: Dostałem wezwanie do stawienia się w areszcie w celu odbycia kary zastępczej . Na papierze napisali że mam się stawić w dniu 12.12.12 w celu odbycia ..... W drugim akapicie jest że mogę uniknąć aresztu jeśli wpłacę 300zł .
EEeeee nie przesadzaj , pakę masz za darmo a tylko zapłacisz za załogę " G" ( a tam już za darmochę, jeść dadzą , a i wykąpać się można I w tygodniu ale zawsze coś miłego cię spotka pod prysznicem )Kubik1 pisze: W trzecim akapicie jest że jeśli nie zapłacę i się nie stawię to oni przyślą załogę "G" i mnie zamkną na mój koszt
Trzeba było zapłacić to by nie było problema .Kubik1 pisze: Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują .
Pojebany to by był, gdyby każdy kto ma wyrok jakikolwiek , mógł go olaćKubik1 pisze: Co za pojebany kraj
Sąd nie wymierza mandatów lecz karę grzywny i ona podlega zamianie
Link: http://www.youtube.com/watch?v=7CgoPCTeSEY
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Wyobraź sobie, że jadąc do pracy za granicę przekroczysz prędkość i zrobią Ci fotkę . Nawet o tym nie wiesz . Przyjeżdżasz po roku na święta a tu czekają na Ciebie .Piter 35 pisze: Kubik1 napisał(a):Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują .
Trzeba było zapłacić to by nie było problema .
Możesz sobie wyobrazić taki scenariusz ?
Korespondencję trzeba odbierać , bo jak tego nie robisz to ciupasem lądujesz w pierdelkuKubik1 pisze: Wyobraź sobie, że jadąc do pracy za granicę przekroczysz prędkość i zrobią Ci fotkę . Nawet o tym nie wiesz . Przyjeżdżasz po roku na święta a tu czekają na Ciebie .
Możesz sobie wyobrazić taki scenariusz ?
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Marlena, wyrazy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Marlena, qrcze , wyrazy . Zazdrosnych , złośliwych wieśniaków nie brakuje 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Marlena ukatrupić wała

a co? somsiadka już nie mieszka obok? nie mów że nie widziałeś przez okno co się dzieje z kocuremburat pisze:Marlena, wyrazy![]()
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
no właśnie ropucha stoi obok ale nic nie widziałem ,niestety

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
to albo Ty porysowałeś siatkami z zakupamiburat pisze:no właśnie ropucha stoi obok ale nic nie widziałem ,niestety![]()
ropucha ma jeszcze "warstwę" ochronną po wizycie w górach
bo się na myjnie nie mogłem dostać niestety 
Marlena,Marlena pisze:Temu, który dzisiaj w nocy porysował mi drzwi w Kocurze obciełabym ręce przy samej dupie![]()
![]()
przykra sprawa.
Poczytaj co wyrabia od czasu do czasu w Warszawie syn pewnego znanego adwokata:
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-p ... nId,435134
Taki skundlony lud, niestety.
Dzięki za wyrazy... Wqurzylam się dość mocno bo ewidentnie widać celowe działanie - szlaczek długości około 30 cm , lakier zdarty do blachy, żadna pasta tego nie zlikwiduje. Parkuję Kocura pod oknami burata ale sama nie widzę auta będąc w domu
pozostaje założyć alarm z czujnikiem mikro, w cytrynie trochę odstraszał a ja wiedziałam że ktoś się koło auta kręci.
Ja mam korbę na punkcie wyglądu kocura i jakakolwiek najdrobniejsza rysa mnie wkurza a tu takie coś

Ja mam korbę na punkcie wyglądu kocura i jakakolwiek najdrobniejsza rysa mnie wkurza a tu takie coś
Marlena, to na robota sąsiada nosi skrzyni z piwem...
Wyrazy
Wyrazy
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Marlena, Współczuję ! Może jakiś monitoring załóż .
To naprawdę wkurzające coś takiego zobaczyć rankiem . Może to jednak jakas mało doświadczona mama z wózkiem ?
To naprawdę wkurzające coś takiego zobaczyć rankiem . Może to jednak jakas mało doświadczona mama z wózkiem ?
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Marlena, współczuję, przykra sprawa. No z takimi to ja bym zrobiła tak
I jak tu się nie denerwować

Ta, chyba u burat'a w oknieKubik1 pisze:Marlena, Współczuję ! Może jakiś monitoring załóż .
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, o 17:36 przez subarka665, łącznie zmieniany 1 raz.
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
Kąąbi zastrajkowało.
Zresztą cały dzień do dupy.
Zresztą cały dzień do dupy.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.