jarmaj "zimowy" okrunik

jarmaj pisze:Trzeba było zostawić, jak ktoś na letnich bierze się za jazdę po śniegu, to lepiej żeby stał w zaspie.@lbert pisze: Nie wspomnę o debilach na letnich - kiedyś z Ciarą szarpaliśmy 3 szt. w jeden wieczór
Jak widzę, że zakopane auto jest na letnich, to robię w tył zwrot i nie pomagam. Niech sobie stoi.
Sama prawda, My jesteśmy już mocno zgraną ekipą , trzymającą się mocno założonego planuArti pisze: Ale wszyscy starzy wyjadacze znają te środki ostrożności i nigdy nie było problemów z ich stosowaniem. Przez te kilka lat zrobiliśmy bardzo wiele w temacie bezpieczeństwa: mamy ustalone bardzo restrykcyjne zasady jakie panują na wyjazdach, mamy listę wyposażenia obowiązkowego, mamy nazewnictwo alpejskim kodem, nr rejestracyjne zdjęciach nie są widoczne a na żadnym filmie do tej pory nie ma innych samochodów poza samymi zainteresowanymi -> nikt nie powie, że jakiekolwiek zagrożenie jest sprowadzane na przypadkowych uczestników ruchu.
każą ci robić darmowe szkolenia dla nichryjeks pisze:Chloru, proszę Pana ale ja się pytam co Policja może zaproponować w takiej sytuacji ?
Ostatnio widziałem kilku w akcji gdzie nie mogli wyjechać pod góreczkę, pod którą u mnie rodzinka malczersem podjeżdżałaChloru pisze:dzixd, to jest jakaś opcja ale raczej niechętnie z niej korzystają a poza tym podobno są dość kiepskimi uczniami.![]()
eMTi pisze:FUX, nope, ja mam czarną czapeczkę ze świniaczem
masz rację, ale jak jesteś na to przygotowany to w sumie katalog za co mogą jest ograniczony.Chloru pisze: Coś się znajdzie na 99%
Fuckt ,czy inne zrobili by z tego I stronę z hasłem :"Mordercy sa wśród nasburat pisze:Arti, no i chyba nadszedł ten czas aby to wprowadzić w życiebo u nas też ktoś zobaczy jak gościu stoi i nakręca jak koło niego przelatuje bokiem ktoś z nas i tytuł w szmatławcach lokalnych i nie tylko gotowy: "Biedny turysta bawiący w naszych górach o mało nie nagrał własnej śmierci pod kołami mordercy w pędzącym bokiem subaru/audi*
![]()
"
![]()
*-do wyboru
Komentarze pod artykułem mówią wszystkohemi112 pisze:Fuckt ,czy inne zrobili by z tego I stronę z hasłem :"Mordercy sa wśród nasONI chcą zabić niewinnych turystów
Podstawa oczywiście ta:ryjeks pisze: delikwentowi za takie nie panowanie nad pojazdem ?
inquiz pisze:ryjeks, Art.86 Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego, w to się niestety wszystko zmieści a udowadniaj swoje przed sądem.