to jest ładne
Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
i cena nawet fpytkę
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Zajefajny Poldolot.
No i jeszcze 2.0. Tylko ciekawe czy z forda czy przeszczep z Argenty.
to jest chyba raczej fiatowy silnik 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jak by był Borewicz, to bym się poważnie zastanowił nad sprzedażą Malca 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, ja miałem takiego i powiem szczerze ,że mam większy sentyment do przejściówki do tego na tych felach "motylkach" wygląda kozak 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Mnie się też kiedyś przejściówka najbardziej podobała, ale teraz jednak Borewicz, a kółka to raczej tylko ATS albo Crommodory, ewentualnie jakieś poszerzane stalówki 

pawlaswrc, ats większe niż 7cali są niedostawalne (w rozsądnych pieniądzach
) a motylki są stalowe więc można z nimi powalczyć
a Borek no cóż trochę tego już jeździ i w wersji caroborek
też. Przejściówek ,fajnych jest coraz mniej i ja bym bardziej w ta stronę uderzył do tego przejściówka miał przód stylizowany na coupe 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ja do Malca kupiłem ATS 13x5,5 jak najwęższe, żeby nie było problemów z nadkolami ale i tak się obawiam, ze trzeba będzie ciut grzebnąć. Do Poldka więcej niż 7 cali chyba bym nie założył, bo B grupy bym z niego nie robił. Jak mi kiedyś coś odbije, albo trafi się coś ciekawego, to może podmienię Malca na Poldka, ale narazie chyba nie. Za dużo mieszania z tymi WSZYSTKIMI furami
Poza tym Malec cały czas czeka na jakąś bling-bling ingerencję, a póki nie skończę Błękitnej, to chyba nie będę zaczynał grubszych robót.... i tu kółko się zamyka - czekamy na swapa

burat pisze: do tego przejściówka miał przód stylizowany na coupe
prawie.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon, dlatego użyłem słowa klucz "stylizowany" 
pawlaswrc, no właśnie chodziło mi o większe niż 5,5 cala seryjne
pomyliłem się 
pawlaswrc, no właśnie chodziło mi o większe niż 5,5 cala seryjne
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ejjj, ale to jak wyglądał oryginalny przód Coupe? Bo jakoś szczegółów nie kojarzę???

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No, czyli dokładnie jak przejściówka, tak jak kojarzyłem.
Wyobraź sobie, że jak miałem jakieś 17-18 lat, to koło mojego bloku parkował dokładnie taki pomarańczowy. Już wtedy wiedziałem, że to jest coś wyjątkowego i może warto by było się zainteresować i może jakoś pociągnąć temat, ale oczywiście tego nie zrobiłem. Do dziś żałuję.
Wyobraź sobie, że jak miałem jakieś 17-18 lat, to koło mojego bloku parkował dokładnie taki pomarańczowy. Już wtedy wiedziałem, że to jest coś wyjątkowego i może warto by było się zainteresować i może jakoś pociągnąć temat, ale oczywiście tego nie zrobiłem. Do dziś żałuję.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ten z drugiego zdjęcia, to chyba jest na tym filmiku:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=cH99BWmx5YA
Świetna sprawa!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=cH99BWmx5YA
Świetna sprawa!

taki pomarańczowy Poldek coupe stał kilka lat na os. Tysiąclecia w KRK i wrastał w miejsce postojowe... Pewnie to nawet ten sam egzemplarz, który jest na tej lawecie...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
We wstępie filmu jest napisane, że obecny właściciel uratował go z parkingu policyjnego kilka dni przed kasacją. Ciekawe czy ten sam?

pawlaswrc, jest duże prawdopodobieństwo, wszak w KRK nie widziałem więcej zgniłych pomarańczowych Coupe...
Swoją drogą to zawsze się zastanawiałem nad jedną sprawą, że nikt go nie zdemolował/rozkradł na części, gdy stał zapuszczony (jedyne co mu się przytrafiło to wybita szyba boczna). A stał tam dobre kilka lat :)
Swoją drogą to zawsze się zastanawiałem nad jedną sprawą, że nikt go nie zdemolował/rozkradł na części, gdy stał zapuszczony (jedyne co mu się przytrafiło to wybita szyba boczna). A stał tam dobre kilka lat :)
Tylko obecnemu właścicielowi się chyba coś pozajączkowało, bo wystawił go ostatnio na allegro za 200k zł 
ale jaka byłaby przebitka, gdyby znalazł się klientWRC fan pisze:Tylko obecnemu właścicielowi się chyba coś pozajączkowało, bo wystawił go ostatnio na allegro za 200k zł
no ostatnio wysyp jakichś takich cen za wynalazki naszej motoryzacji widziałem
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
200 000WRC fan pisze:Tylko obecnemu właścicielowi się chyba coś pozajączkowało, bo wystawił go ostatnio na allegro za 200k zł
no 
no ja widzę od 2-3 lat szybujące ceny za samochody rodzimej produkcji.... Ale jak pewnie minie moda na te auta, albo rynek się nasyci to przyjdzie korekta i będzie urealnienie cenburat pisze:no ostatnio wysyp jakichś takich cen za wynalazki naszej motoryzacji widziałem
dokładnie ,nasze auta są wartościowe tylko dla nasz ,to nie Alfa Romeo czy inne Citroeny ,że sprzeda się je w całej europie ,przez co rynek zbytu jest o wiele większy. Największym rynkiem zbytu jest chyba "przemysł weselny" u nas