WItam,
jak by ktos mial na zbyciu wyświetlacz do outback/legacy 2004.... (wiem wiem, deficytowa czesc)
[K] Wyswietlacz OBK '04
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Wyswietlacz OBK '04
Ja mam jeden z anglika, sprawny, ale nie ma przycisku BRIGHT wiec lipa - byla zamontowany w aucie. Dostalem takze oryginala, ale gosc mowil ze nie dziala. Rozebralem, powyginalem plytke, wsadzilem troche srajstasmy, przemylem izopropanolem i zaczal dzialac, tylko ze trzeba bylo go czasem ***ebnacsherif pisze:ja mam jak chcesz .. migajacy.

PS> Ma przycisk bright ?
Tak, ma bright.jimiasty pisze:Ja mam jeden z anglika, sprawny, ale nie ma przycisku BRIGHT wiec lipa - byla zamontowany w aucie. Dostalem takze oryginala, ale gosc mowil ze nie dziala. Rozebralem, powyginalem plytke, wsadzilem troche srajstasmy, przemylem izopropanolem i zaczal dzialac, tylko ze trzeba bylo go czasem ***ebnacsherif pisze:ja mam jak chcesz .. migajacy.Ale teraz jak sie zrobilo zimno to wzial i zdechl. Kupilem dzis lutownice i bede walczyl, jak nie uruchomie to biore od Ciebie ten migajacy.
PS> Ma przycisk bright ?
Moj probowalem reanimowac, najpier ja lutowalem - podzialal tydzien potem trzeb abylo walic :), potem serwis przelutowal - podzial 2 tyg, wtedy juz zmienilem na nowy.
Poszukaj na allegro, czasem sie pojawiaja.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
sherif pisze:Tak, ma bright.
Moj probowalem reanimowac, najpier ja lutowalem - podzialal tydzien potem trzeb abylo walic :), potem serwis przelutowal - podzial 2 tyg, wtedy juz zmienilem na nowy.
Poszukaj na allegro, czasem sie pojawiaja.
Kupiles nowke z ASO, czy uzywke? Kiedys sie pytalem i ponoc cos 700 kosztuje, troche duzo jak na taka pierdole.