[K] Wyswietlacz OBK '04

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Polubił: 166 razy
Polubione posty: 102 razy

[K] Wyswietlacz OBK '04

Post 21 gru 2012, o 16:13

WItam,

jak by ktos mial na zbyciu wyświetlacz do outback/legacy 2004.... (wiem wiem, deficytowa czesc)
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, o 12:46 przez jimiasty, łącznie zmieniany 1 raz.

sherif
2 gwiazdki
Auto: Outback 3.0 MY08
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [K] Wyswietlacz OBK '04

Post 21 gru 2012, o 22:28

ja mam jak chcesz .. migajacy.
Pozdrawiam
Marcin

jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 21 gru 2012, o 23:51

sherif pisze:ja mam jak chcesz .. migajacy.
Ja mam jeden z anglika, sprawny, ale nie ma przycisku BRIGHT wiec lipa - byla zamontowany w aucie. Dostalem takze oryginala, ale gosc mowil ze nie dziala. Rozebralem, powyginalem plytke, wsadzilem troche srajstasmy, przemylem izopropanolem i zaczal dzialac, tylko ze trzeba bylo go czasem ***ebnac :mrgreen: Ale teraz jak sie zrobilo zimno to wzial i zdechl. Kupilem dzis lutownice i bede walczyl, jak nie uruchomie to biore od Ciebie ten migajacy.

PS> Ma przycisk bright ?

sherif
2 gwiazdki

Post 22 gru 2012, o 16:34

jimiasty pisze:
sherif pisze:ja mam jak chcesz .. migajacy.
Ja mam jeden z anglika, sprawny, ale nie ma przycisku BRIGHT wiec lipa - byla zamontowany w aucie. Dostalem takze oryginala, ale gosc mowil ze nie dziala. Rozebralem, powyginalem plytke, wsadzilem troche srajstasmy, przemylem izopropanolem i zaczal dzialac, tylko ze trzeba bylo go czasem ***ebnac :mrgreen: Ale teraz jak sie zrobilo zimno to wzial i zdechl. Kupilem dzis lutownice i bede walczyl, jak nie uruchomie to biore od Ciebie ten migajacy.

PS> Ma przycisk bright ?
Tak, ma bright.
Moj probowalem reanimowac, najpier ja lutowalem - podzialal tydzien potem trzeb abylo walic :), potem serwis przelutowal - podzial 2 tyg, wtedy juz zmienilem na nowy.
Poszukaj na allegro, czasem sie pojawiaja.
Pozdrawiam
Marcin

jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 23 gru 2012, o 00:03

sherif pisze:Tak, ma bright.
Moj probowalem reanimowac, najpier ja lutowalem - podzialal tydzien potem trzeb abylo walic :), potem serwis przelutowal - podzial 2 tyg, wtedy juz zmienilem na nowy.
Poszukaj na allegro, czasem sie pojawiaja.

Kupiles nowke z ASO, czy uzywke? Kiedys sie pytalem i ponoc cos 700 kosztuje, troche duzo jak na taka pierdole.

sherif
2 gwiazdki

Post 23 gru 2012, o 00:43

uzywke w serwisie.
Pozdrawiam
Marcin

ODPOWIEDZ