Ło kurde, współczuję, u mnie 10 minut temu zaczęła się porządna burza, ale póki co gradobicia nie ma, jak to dobrze że mój Misio stoi sobie bezpiecznie w garażuWRC fan pisze:Chwilę temu przeszło nad Krakowem potężne gradobicie.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
WiS, Bergen patrząc po moich samochodach (oba były na, niech będzie, dworze) WRCFanowóz powinien być ok
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A w Jeleniej cały dzień słońce.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
MasakraWRC fan pisze: Chwilę temu przeszło nad Krakowem potężne gradobicie...kulki gradu były wielkości małego kurzego jaja.
W Zakopcu też powietrze ciężkie jak diabli, trochę pogrzmiało ale teraz spokój. Parkuję na razie pod chmurką, może warto narzucić na noc jakiś koc?
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
WiS pisze: WuRC... że tak nieśmiało zapytam...
Bergen pisze: WuRC, ja rozumiem że budujesz napięcie
remek pisze: no wlasnie WuRC, oszczedz brode WiSa
O kurde, nie wiedziałem, że aż takie zainteresowanie spowodowałem - sorry
Franca cała, bez dołeczków, podobnie jak prawie wszystkie auta które stały na parkingu. Jedynie widziałem, że np. Uno miało widoczne wgniotki.
Daaawno temu miałam Uno, i po gradobiciu (grad wielkości groszku) miałam pełno odprysków lakieru. W zasadzie nadawał się do lakierowania. Ale sprzedałam jak stał, na pniu
.
Mój znajomy kupił kiedyś piękną Alfę po takim opadzie , sprowadził z Włoch, jejku... cała we wgniotach
. Ale cóż... on z zawodu blacharz lakiernik, to se może
. Coś słabe te italiańskie blachy i lakiery 
Mój znajomy kupił kiedyś piękną Alfę po takim opadzie , sprowadził z Włoch, jejku... cała we wgniotach
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Jak tam z gradem??? na forum Evo.Org koledze z Kraka zupełnie zmasakrowało auto
mówi że nie ma praktycznie żadnego elementu nie uszkodzonego
całe szczęście, że Evo składa się jak klocki lego (np. dach jest nitowany a błotniki przykręcane) i wszystko można wymienić 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 282 razy
- Polubione posty: 551 razy
WRC fan pisze: że np. Uno miało widoczne wgniotki.
Bo to miękki Fiat był
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mój kolega kupił kiedyś żonie fiata Albea po gradobiciu. I chwalił się wkoło jaki to dobry interes zrobił. Żony nie pytałem co ona na to 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 282 razy
- Polubione posty: 551 razy
Konto usunięte pisze: Mój kolega kupił kiedyś żonie fiata Albea po gradobiciu
Zapomniałeś napisac, ze to do F-K bo kolega szuka prawnika do sprawy rozwodowej ?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
proszę o poradę droga redakcjo
Kręci mi się w głowie od 2 dni. Wczoraj mną zachwiało. Brak magnezu ?
Kręci mi się w głowie od 2 dni. Wczoraj mną zachwiało. Brak magnezu ?
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Grzegorz pisze: Kręci mi się w głowie od 2 dni. Wczoraj mną zachwiało. Brak magnezu ?
Moja diagnoza. Założyć buty, zamówić taxi i jechać do lekarza pierwszego kontaktu. Z głową nie ma żartów
dr pablonas
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
zeby mu chorobsko wynalazl?pablonas pisze: Założyć buty, zamówić taxi i jechać do lekarza pierwszego kontaktu.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Tyż prawda. Grzegorz walnij se setke czystejremek pisze: zeby mu chorobsko wynalazl?![]()
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Mi ta czysta sobotniej nocy wypłukała chyba cały magnez. Sami se walnijcie, w dodatku przed 13 
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
Ale pan doktor i czysta (zł) idzie w parze.pablonas pisze:Tyż prawda. Grzegorz walnij se setke czystejremek pisze: zeby mu chorobsko wynalazl?![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
przestales pic to teraz cierpGrzegorz pisze: Mi ta czysta sobotniej nocy wypłukała chyba cały magnez.