Ło kurde, współczuję, u mnie 10 minut temu zaczęła się porządna burza, ale póki co gradobicia nie ma, jak to dobrze że mój Misio stoi sobie bezpiecznie w garażuWRC fan pisze:Chwilę temu przeszło nad Krakowem potężne gradobicie.

Ło kurde, współczuję, u mnie 10 minut temu zaczęła się porządna burza, ale póki co gradobicia nie ma, jak to dobrze że mój Misio stoi sobie bezpiecznie w garażuWRC fan pisze:Chwilę temu przeszło nad Krakowem potężne gradobicie.
MasakraWRC fan pisze: Chwilę temu przeszło nad Krakowem potężne gradobicie...kulki gradu były wielkości małego kurzego jaja.
WiS pisze: WuRC... że tak nieśmiało zapytam...
Bergen pisze: WuRC, ja rozumiem że budujesz napięcie
remek pisze: no wlasnie WuRC, oszczedz brode WiSa
WRC fan pisze: że np. Uno miało widoczne wgniotki.
Konto usunięte pisze: Mój kolega kupił kiedyś żonie fiata Albea po gradobiciu
Grzegorz pisze: Kręci mi się w głowie od 2 dni. Wczoraj mną zachwiało. Brak magnezu ?
zeby mu chorobsko wynalazl?pablonas pisze: Założyć buty, zamówić taxi i jechać do lekarza pierwszego kontaktu.
Tyż prawda. Grzegorz walnij se setke czystejremek pisze: zeby mu chorobsko wynalazl?![]()
Ale pan doktor i czysta (zł) idzie w parze.pablonas pisze:Tyż prawda. Grzegorz walnij se setke czystejremek pisze: zeby mu chorobsko wynalazl?![]()
przestales pic to teraz cierpGrzegorz pisze: Mi ta czysta sobotniej nocy wypłukała chyba cały magnez.