Link: http://www.youtube.com/watch?v=s3IL_tJTrM8
to następnym razem wrzucaj kamerę do środką, będzie co słuchaćbooSTI pisze: trudno się skupić jak Ciara krzyczy na prawym z przerażenia
eMTi pisze:to następnym razem wrzucaj kamerę do środką, będzie co słuchaćbooSTI pisze: trudno się skupić jak Ciara krzyczy na prawym z przerażenia
brahu pisze:Następnym razem proponuje zorganizować jakieś "zawody" typu: kto się bardziej złamie pod wiaduktem albo kto wykona ładniejszy piruet, ewentualnie "ściana mistrzów"choć w sumie "stodoła mistrzów" już jest
Ciara pisze: Ja z booSTIm robilismy zawody kto blizej tej pamietnej lezacej galezi blizej przejedzie
No to mamy niezłe zbliżeniabrahu pisze:Ciara pisze: Ja z booSTIm robilismy zawody kto blizej tej pamietnej lezacej galezi blizej przejedzie
Nie chcę Was martwić ale ta gałązka, co leżała sobie na poboczu, to była tylko przykrywka, bo w środku stał fotoradar
Tak, tak. Licencję rajdową ma od kilkunastu lat ponoć.eMTi pisze:booSTI, czy to nasz znajomy z Niskich?
No ładnie eska wyszła. Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :PCiara pisze:Chcialbym zauwazyc ze nikt tak ladnie nie lamie auta przy zjeździe na tej pierwszej "S"-ce jak ja![]()
PS. To ze ten nawrot zawsze mnie wciaga w bandy sie nie liczy ...
Ja bym WRC od razu proponował.booSTI pisze: No ładnie eska wyszła. Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :P
booSTI pisze: Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :P
Nie przeszkadzajcie sobie...booSTI pisze:Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą
Cieszyłem się, bo w końcu nie miał mnie kto spowalniaćbrahu pisze: Ciara, najlepsze było jak na Karynti zakopałeś się w zaspie i booSTI mógł Cię w końcu wyprzedzić widać było na jego twarzy wielką satysfakcję kiedy przejeżdżał koło Ciebie
Może wystarczy hotel pod tyrolem na tydzień ;)brahu pisze: booSTI, może na przyszły "sezon" zimowy przeprowadzimy się w góry? co Ty na to?
Mówiłem, że będą zazdrościć...brahu pisze:
booSTI napisał(a):
Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą
Nie przeszkadzajcie sobie...