Link: http://www.youtube.com/watch?v=s3IL_tJTrM8
Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
I wspomniane łamanie pod wiadukt (co prawda pierwszy winkiel na dwa, ale trudno się skupić jak Ciara krzyczy na prawym z przerażenia
)
Następnym razem proponuje zorganizować jakieś "zawody" typu: kto się bardziej złamie pod wiaduktem albo kto wykona ładniejszy piruet, ewentualnie "ściana mistrzów"
choć w sumie "stodoła mistrzów" już jest 
to następnym razem wrzucaj kamerę do środką, będzie co słuchaćbooSTI pisze: trudno się skupić jak Ciara krzyczy na prawym z przerażenia
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:to następnym razem wrzucaj kamerę do środką, będzie co słuchaćbooSTI pisze: trudno się skupić jak Ciara krzyczy na prawym z przerażenia
Wcale nie krzyczalem tylko cichutko mowilem ze nie jestes do konca normalny i ewentualnie moglo delikatnie smierdziec ale to juz odruch bezwarunkowy
brahu pisze:Następnym razem proponuje zorganizować jakieś "zawody" typu: kto się bardziej złamie pod wiaduktem albo kto wykona ładniejszy piruet, ewentualnie "ściana mistrzów"choć w sumie "stodoła mistrzów" już jest
Ja z booSTIm robilismy zawody kto blizej tej pamietnej lezacej galezi blizej przejedzie
Ciara pisze: Ja z booSTIm robilismy zawody kto blizej tej pamietnej lezacej galezi blizej przejedzie
Nie chcę Was martwić ale ta gałązka, co leżała sobie na poboczu, to była tylko przykrywka, bo w środku stał fotoradar
No to mamy niezłe zbliżeniabrahu pisze:Ciara pisze: Ja z booSTIm robilismy zawody kto blizej tej pamietnej lezacej galezi blizej przejedzie
Nie chcę Was martwić ale ta gałązka, co leżała sobie na poboczu, to była tylko przykrywka, bo w środku stał fotoradar
Chcialbym zauwazyc ze nikt tak ladnie nie lamie auta przy zjeździe na tej pierwszej "S"-ce jak ja
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IYaeHn0q7q4
PS. To ze ten nawrot zawsze mnie wciaga w bandy sie nie liczy ...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IYaeHn0q7q4
booSTI, czy to nasz znajomy z Niskich?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tak, tak. Licencję rajdową ma od kilkunastu lat ponoć.eMTi pisze:booSTI, czy to nasz znajomy z Niskich?
to tak przy okazji nie jest akurat wyznacznikiem czegokolwiek
Na KJSie Pożegnianie Sezonu 2012 w wynikach końcowych klepnąłem go i to całkiem widocznie (wygrywając z nim 6 prób na 8, w 2 popełniłem babole i troszkę mnie objechał) 
No ładnie eska wyszła. Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :PCiara pisze:Chcialbym zauwazyc ze nikt tak ladnie nie lamie auta przy zjeździe na tej pierwszej "S"-ce jak ja![]()
Apropos eski, to ostatnia pamiątka z Tyrolu:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=95OcRKqKk7o
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja bym WRC od razu proponował.booSTI pisze: No ładnie eska wyszła. Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :P

booSTI pisze: Ty się chyba musisz w końcu przesiąść do jakiegoś zeszperowanego turbo, bo otwartym NA, to dużo nie zdziałasz :P

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Ciara, ani szpera, ani lewa noga, tylko oglądaj przez cały sezon wiosenno-letni filmiki booSTI'ego, a na przyszłą zimę będziesz łamał każdy zakręt tak jak on przy wyłączonych światłach i z zamkniętymi oczami 
Taaa...
Na przyszłą zimę mam nadzieję przyjechać w góry jakimś estiajem. Nie chce ktoś esy kupić? Tanie w utrzymaniu i można łamać zderzak ile wlezie
Na przyszłą zimę mam nadzieję przyjechać w góry jakimś estiajem. Nie chce ktoś esy kupić? Tanie w utrzymaniu i można łamać zderzak ile wlezie
booSTI jak ja kupie turbo to sobie krzywde zrobie. a to tak naprawde moj pierwszy sezon jazdy autem z napedem na 4 kola i uczenia sie "kontrolowanych poślizgów" wiec N/A narazie starczy
. Subaru mam od 3 lat ale kupilem go z powodu wkurzania sie gdy co rano ktos pomagal mi wypychac auto na droge przez zaspy, podjazdy pod gore na sniegu itp
. Kiedys gdzies w gorach przypadkiem spotkalem @lberta i tak zaczelem jezdzic bardziej na ostro i zalapalem bakcyla
.
brahu, booSTI nie mogl mnie dogonic przy zabawie w Policjantow i zlodziei wiec wiesz
. Ale Ci z Audi zawsze beda wolniejsi od tych z Subaru
, nawet jak Subaru ma 2x mniej koni
.
Zartowalem booSTI mordo moja, jezdzenie z Toba 1on1 to zaszczyt dla mnie bo jestes tak pozytywnie zryty jak lubie i nie znasz strachu
brahu, booSTI nie mogl mnie dogonic przy zabawie w Policjantow i zlodziei wiec wiesz
Zartowalem booSTI mordo moja, jezdzenie z Toba 1on1 to zaszczyt dla mnie bo jestes tak pozytywnie zryty jak lubie i nie znasz strachu
Ostatnio zmieniony 1 mar 2013, o 22:53 przez Ciara, łącznie zmieniany 1 raz.
HEHE, też Cię lubię, ale i tak jesteś spychacz! 
Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą (i będą zazdrościć
)
Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą (i będą zazdrościć
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Rosną nam mistrzowie na następny sezon
Jeśli kierownik Celiki "robi to" od nastu lat, to chyba nie ma już dla Niego nadziei.....
Szkoda, że nie udało się nigdy zgrać z czasem, aby świeżaków posadzić na prawy to artiego, kijka, czy ryjeksa, gdzie nie trzebaby było instalować kamerki na zewnątrz aby uchwycić prędkość
Pozdr
Jeśli kierownik Celiki "robi to" od nastu lat, to chyba nie ma już dla Niego nadziei.....
Szkoda, że nie udało się nigdy zgrać z czasem, aby świeżaków posadzić na prawy to artiego, kijka, czy ryjeksa, gdzie nie trzebaby było instalować kamerki na zewnątrz aby uchwycić prędkość
Pozdr
Ostatnio zmieniony 2 mar 2013, o 13:12 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
cyqan, nie bądź taki skromny, u Ciebie też wolno nie jest 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, przecież cygan jeździ Effo, a tym samochodem raczej zawrotnych prędkości się nie rozwija
gdyby te Effa były w kombi, to byłyby idealne jako zakupowozy
nie to co Subaru..
Ciara, najlepsze było jak na Karynti zakopałeś się w zaspie i booSTI mógł Cię w końcu wyprzedzić
widać było na jego twarzy wielką satysfakcję kiedy przejeżdżał koło Ciebie
booSTI, może na przyszły "sezon" zimowy przeprowadzimy się w góry? co Ty na to?
Ciara, najlepsze było jak na Karynti zakopałeś się w zaspie i booSTI mógł Cię w końcu wyprzedzić
booSTI, może na przyszły "sezon" zimowy przeprowadzimy się w góry? co Ty na to?
Nie przeszkadzajcie sobie...booSTI pisze:Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Wiesz, miałem okazję być wożony po białym tym motoryzacyjnym Lordem Vaderem, no i nie powiem, żeby tempo było "pobułkowe"
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Cieszyłem się, bo w końcu nie miał mnie kto spowalniaćbrahu pisze: Ciara, najlepsze było jak na Karynti zakopałeś się w zaspie i booSTI mógł Cię w końcu wyprzedzić widać było na jego twarzy wielką satysfakcję kiedy przejeżdżał koło Ciebie
Poza tym myślałem, że wyjedzie. W końcu tylko lewe koła wpadły do zaspy - ale padł ofiarą otwartych dyfrów ;) to jego 4wd, to tak naprawdę 2wd, a prawdziwe 4wd ma eMTi i brahu. Ja niestety też jeżdżę 3wd.
Może wystarczy hotel pod tyrolem na tydzień ;)brahu pisze: booSTI, może na przyszły "sezon" zimowy przeprowadzimy się w góry? co Ty na to?
Mówiłem, że będą zazdrościć...brahu pisze:
booSTI napisał(a):
Dobra cza kończyć to wdupowchodzenie, bo chłopaki se coś pymyślą
Nie przeszkadzajcie sobie...