Fido ciężko zaniemógł, pokonany przez chińczyka lub rota-wirusa ale ja jutro będę w Wawce, więc się dogadamybarbie pisze: Fido, a będziesz jutro jakoś z nimi w Wawie co by przekazać?

Fido ciężko zaniemógł, pokonany przez chińczyka lub rota-wirusa ale ja jutro będę w Wawce, więc się dogadamybarbie pisze: Fido, a będziesz jutro jakoś z nimi w Wawie co by przekazać?
Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Gdzie jest LouCypher..?Dido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Super, będziemy czekać13porte pisze:Ja mam siedzonko, dla starszego, podwioze i pozycze bez problemu, jesli komus brakuje, ok ?
Niestety choroba, grypa i kiepska forma elimuje mnie z imprezy ( pardon z Forestera ), ale sie na chwile pojawie wesprzec chociaz fotelikowo.
Super inicjatywa
U la laDido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Lata i szuka dziewicGal pisze:Gdzie jest LouCypher..?Dido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
rrosiak pisze:Właśnie oglądałem TVP Info, szkoda że słowem nie wspomniano o forum subaru
No tak to bywa niestety. Na szczęście ważniejsze jest to, że zrobiliśmy coś super fajnego i dzieciaki były zachwyconecitan pisze:Przeglądam newsy na TVP Warszawa:
http://www.tvp.pl/warszawa/aktualnosci- ... m/10288029
barbie pisze: No tak to bywa niestety.
barbie pisze: Na szczęście ważniejsze jest to, że zrobiliśmy coś super fajnego i dzieciaki były zachwycone
l_ewy się załapał, ale mały to już gwiazda telewizji normalnie
Ja tam z minute gadałem i o forumie naszym wspomniałem, a tu nic. A to było takie zdanie podsumowujące. Ale nie po to pojechaliśmy.busik pisze: l_ewy się załapał
Wkleiłeś redaktorków na zaciskającym się ślimaku na grota i po złości wycieli.Musieli mieć stracha bo na pewno znają ten ślimak więc miny musieli mieć nietęgie ja bombą szedłeś i jeszcze wywiadu udzielałeśl_ewy pisze: Ja tam z minute gadałem i o forumie naszym wspomniałem, a tu nic.
citan, raczej jakiś Xfacor albo taneczny ...taniec z dwoma laskamicitan pisze: Chodzą słuchy, że l_ewy trafi do jury kolejnej edycji "The Voice of Poland"