Fido ciężko zaniemógł, pokonany przez chińczyka lub rota-wirusa ale ja jutro będę w Wawce, więc się dogadamybarbie pisze: Fido, a będziesz jutro jakoś z nimi w Wawie co by przekazać?
Kreska charytatywnie 2012/13 edition: 3 marca 2013
Re: Kreska charytatywnie 2012/13 edition: 3 marca 2013
- 13porte
- 0 gwiazdek
- Auto: RRC V8 ' 80 / forester s-turbo black '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja mam siedzonko, dla starszego, podwioze i pozycze bez problemu, jesli komus brakuje, ok ?
Niestety choroba, grypa i kiepska forma elimuje mnie z imprezy ( pardon z Forestera ), ale sie na chwile pojawie wesprzec chociaz fotelikowo.
Super inicjatywa

Niestety choroba, grypa i kiepska forma elimuje mnie z imprezy ( pardon z Forestera ), ale sie na chwile pojawie wesprzec chociaz fotelikowo.
Super inicjatywa
Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Gdzie jest LouCypher..?Dido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Super, będziemy czekać13porte pisze:Ja mam siedzonko, dla starszego, podwioze i pozycze bez problemu, jesli komus brakuje, ok ?
Super inicjatywa
U la laDido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Dido, rządzisz
Lata i szuka dziewicGal pisze:Gdzie jest LouCypher..?Dido pisze:Spaliłam swoją wioskę i mam 7 poddupkówbarbie pisze: JO! Poddupki!
Jestem na 100%, będę sam i zorganizowałem 3 poddupniki 
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Hogi, super
Widzimy się za chwil parę, proszę Państwa
Widzimy się za chwil parę, proszę Państwa
Foty! 
Dziękuję wszystkim.
Dziękuję wszystkim.
Doradca Finansowy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Właśnie oglądałem TVP Info, szkoda że słowem nie wspomniano o forum subaru 
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Fajnie było i jakie gwiazdy w tv nam się obrodziły 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Przeglądam newsy na TVP Warszawa:
http://www.tvp.pl/warszawa/aktualnosci- ... m/10288029
rrosiak pisze:Właśnie oglądałem TVP Info, szkoda że słowem nie wspomniano o forum subaru
No tak to bywa niestety. Na szczęście ważniejsze jest to, że zrobiliśmy coś super fajnego i dzieciaki były zachwyconecitan pisze:Przeglądam newsy na TVP Warszawa:
Marcin wrzucił trochę fotek: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 330&type=3
Podziękowania imienne i inne oklaski trochę później, jak będę bardziej żywa
DZIĘKI!
Frekwencja mega, akcja mega-mega, radocha mega-mega-mega. Jak dla mnie - po to właśnie się żyje
PS. następnym razem weźmiemy jakiegoś pijarowca i będzie o nas
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
barbie pisze: No tak to bywa niestety.
Wiem, ale jednak szkoda
barbie pisze: Na szczęście ważniejsze jest to, że zrobiliśmy coś super fajnego i dzieciaki były zachwycone
I tego się trzymajmy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
gratuluję widziałem foty

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
l_ewy się załapał, ale mały to już gwiazda telewizji normalnie
wyobrażam sobie jaką radochę wszyscy mieliście w ciągu całego dnia - trochę dziwnie, że tylko jedna organizacja została wymieniona, ale jakie to ma znaczenie
każdy dołożył małą cegięłkę - a to dzieciaki miały być najważniejsze i niech tak pozostanie, bo akcja nie dla nas, tylko dla nich
rewelacja
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
garbatymarcin
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Panie i Panowie,
Przede wszystkim bardzo duże podziękowania dla Was, wspólnie udało się stworzyć bardzo fajną imprezę i dużo radości dzieciakom - ponownie i mam nadzieję będzie ku temu jeszcze wiele okazji :)
Jeśli chodzi o materiał w TVP - uwierzcie mi że moja wypowiedź w oryginale trwała ponad 2 minuty, w czasie których mówiłem m.in. o Was jako organizatorach, podobnie jak i o P&G oraz ekipie z toru gokartowego. Jak widzicie w transmisji, z ponad 2 minut w materiale zostały dwie moje wypowiedzi po ok. 4 sekundy :( Niestety nie mam na to najmniejszego wpływu, telewizja będąc bezstronną wycina wszelkie brandingi :(
Pozdrawiam,
Marcin Ołtarzewski - Stowarzyszenie Motocykliści Dzieciom
Przede wszystkim bardzo duże podziękowania dla Was, wspólnie udało się stworzyć bardzo fajną imprezę i dużo radości dzieciakom - ponownie i mam nadzieję będzie ku temu jeszcze wiele okazji :)
Jeśli chodzi o materiał w TVP - uwierzcie mi że moja wypowiedź w oryginale trwała ponad 2 minuty, w czasie których mówiłem m.in. o Was jako organizatorach, podobnie jak i o P&G oraz ekipie z toru gokartowego. Jak widzicie w transmisji, z ponad 2 minut w materiale zostały dwie moje wypowiedzi po ok. 4 sekundy :( Niestety nie mam na to najmniejszego wpływu, telewizja będąc bezstronną wycina wszelkie brandingi :(
Pozdrawiam,
Marcin Ołtarzewski - Stowarzyszenie Motocykliści Dzieciom
Ja tam z minute gadałem i o forumie naszym wspomniałem, a tu nic. A to było takie zdanie podsumowujące. Ale nie po to pojechaliśmy.busik pisze: l_ewy się załapał
Najważniejsze zostało powiedziane 9:33 przypominam, że nagranie pochodzi z mojego auta
Fajnie, że TVP podjęła temat. Gdy na parking podjechał wóz TVP myśleliśmy, że to przypadek, w momencie, w którym pani wyjęła mikrofon na wszelki wypadek zacząłem układać listę z pozdrowieniami.
Fajnie, że auta się załapały. Chodzą słuchy, że l_ewy trafi do jury kolejnej edycji "The Voice of Poland". Mamy nadzieję, że dzieciakom się podobało
Dziękujemy za pyszne ciasto.
Wkleiłeś redaktorków na zaciskającym się ślimaku na grota i po złości wycieli.Musieli mieć stracha bo na pewno znają ten ślimak więc miny musieli mieć nietęgie ja bombą szedłeś i jeszcze wywiadu udzielałeśl_ewy pisze: Ja tam z minute gadałem i o forumie naszym wspomniałem, a tu nic.
citan, raczej jakiś Xfacor albo taneczny ...taniec z dwoma laskamicitan pisze: Chodzą słuchy, że l_ewy trafi do jury kolejnej edycji "The Voice of Poland"
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
garbatymarcin, jest luz. Każdy z nas chciałby się zobaczyć przy takiej okazji w stroju superbohatera, więc może stąd mały zawód.
Niemniej jednak, nie ma to żadnego wpływu na to, że dzisiaj najważniejsze były TE uśmiechnięte mordki + kangaroo madafaka ninja
.
Niemniej jednak, nie ma to żadnego wpływu na to, że dzisiaj najważniejsze były TE uśmiechnięte mordki + kangaroo madafaka ninja
maly Celebryta...
Piękinie!
Szkoda, że tak pozytywne akcje są tak marginalnie pokazane. No ale strop na nikogo nie spadł, tunelu nie zalało, etc....
Piękinie!
Szkoda, że tak pozytywne akcje są tak marginalnie pokazane. No ale strop na nikogo nie spadł, tunelu nie zalało, etc....