esilon pisze: bezproblemowo ponad 400 km na pełnym baku to moje 2,5T robi,
Ja tam mam rekord jakieś 650 km.
esilon pisze: bezproblemowo ponad 400 km na pełnym baku to moje 2,5T robi,
UWAGA!Boombastic pisze:esilon pisze: bezproblemowo ponad 400 km na pełnym baku to moje 2,5T robi,
Ja tam mam rekord jakieś 650 km.
Marlena pisze: UWAGA!
zaczyna się
ALe to chyba poza terenem zabudowanym, bo w miescie to góra 200 kmesilon pisze:zaraz przyjdzie Jarmaj i nam wytłumaczy że prawidłowo powinno na ledwo ledwo 300km wystarczać
Boombastic pisze:Marlena pisze: UWAGA!
zaczyna się
Przecież i tak dostaliśmy ochrzan od wielmożnego niezadowolonego autora wątku za OT więc nie widzę sensu krycia się po kątach. Niech nas zobaczą!!!
Ekodrajwerów?Boombastic pisze: nie widzę sensu krycia się po kątach. Niech nas zobaczą!!!
No bo jak nie, jak tak?esilon pisze: przyjdzie Jarmaj i nam wytłumaczy że prawidłowo powinno na ledwo ledwo 300km wystarczać
Chyba nie za OT, tylko za wkładanie mu w usta pytania, którego nie zadał... i nie ochrzan... tylko w Petersburgu, ale poza tym, wszystko się zgadzaBoombastic pisze: dostaliśmy ochrzan od wielmożnego niezadowolonego autora wątku za OT
WiS pisze: No bo jak nie, jak tak?
WiS pisze: jeżdżę mniej agresywnie niż po czarnym - więc chyba jednak na na nieco niższych obrotach i generalnie płynniej, z oczywistych względów. To raz.
skoro tak to tylko gps prawde powiewolek1993 pisze: przecież prędkościomierz siedzi sobie w skrzyni i nie widzi czy się ślizgamy czy łykamy autostradowe kilometry
O co Ci chodzi?Boombastic pisze: Przecież i tak dostaliśmy ochrzan od wielmożnego niezadowolonego autora wątku za OT więc nie widzę sensu krycia się po kątach.
Pod każdym względem gorsza od Forestera.damaz pisze: auto rodzinne i "w teren", czyli do lasu, manual i z momentem?
opcja nowsza: KIA Sportage (generacja I)
Albo nalezy natychmiast dopompować koła, zwolnić ręczny i wyładować tonę ziemniaków z bagażnika, albo... wykopsać Jarmaja zza fajeryMarlena pisze: ponad 20 l/100 km w trasie i prawie 30 w mieście wypija sorento w dizlu mojego kolegi
Nie przeczę, ale jako samochód w teren to raczej nie jest szczególnie celny wybór.BiP pisze: Sportage I (...) Ale jakość tego samochodu jest zaskakująco dobra.
Marlena pisze: tym autkiem jeździ żona kolegi na zakupy
Aaaa, chyba że TEN typ tak maMarlena pisze: podobno ten typ tak ma...
WiS pisze:Marlena pisze: tym autkiem jeździ żona kolegi na zakupyAaaa, chyba że TEN typ tak maMarlena pisze: podobno ten typ tak ma...Bo Sorento jako takie, z pewnością nie